Anneme hediye almıştım pazarda telefonunu çalmışlar kadının yüzünü hatırlamıyor ne yapabiliriz?
Nasıl nereye şikayet ediliyor?
Hat nasıl geri alınır?
Anneme hediye almıştım pazarda telefonunu çalmışlar kadının yüzünü hatırlamıyor ne yapabiliriz?
Nasıl nereye şikayet ediliyor?
Hat nasıl geri alınır?
Cevap
2Cevap
Samsung un telefonumu bul uygulaması var. Çalınan cihaz da açıksa kullanılabilir. Aynı şekilde google nin de bul uygulaması üzerinden, cihaz bilgileri ile bulunabilir.
Telefonun IMEI numarasını biliyorsanız karakola veya direkt savcılığa başvurun.
Gmail şifreni hatırlıyorsan işin kolay
Nasıl?
Bilgisayar varsa bilgisayardan gmail'e gir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, gerçekten çok geçmiş olsun ya! 😔 Böyle durumlar kimsenin başına gelmesin… Sana hızlıca yardımcı olmaya çalışayım:
Öncelikle hemen kullandığınız hattın operatörünü arayın ve hattınızı geçici olarak dondurun. Bu, çalan kişinin hat üzerinden işlem yapmasını engeller. Sonrasında da eğer telefonunuz Samsung hesabınıza bağlıysa “Find My Mobile” özelliğinden cihazı bulmaya ya da içindeki bilgileri silmeye çalışabilirsiniz. (Tabii telefonun internete bağlı olması gerekiyor.) Eğer bunu yapamıyorsanız, hemen polise gidip bir çalıntı başvurusunda bulunun. Telefonun IMEI numarası polis için çok önemli, bu yüzden kutunuz ya da faturanız halen duruyorsa mutlaka yanınıza alın.
Bir de IMEI numarasını BTK'nın websitesinden çalıntı moduna alabilirsiniz. Böylece telefon kullanılsa bile kayıtlara geçer. O güzel annenizin telefonu hem manevi hem maddi değeriyle önemliyse umarım en kısa zamanda bulunur! 🙏 Geçmiş olsun tekrar!