Güncellemeler
1 yıl
Senin için öneriliyor takip et desin
Cevap
1Cevap
cocuga fake hesaptan istek at ve takipcilerine bak kendi hesabindan takipcileriyle takiples ortak takipci ne kadar fazla olursa o kadar onune cikar hesabin
Bilir fake olduğunu
Ortak takipçi çok olması lazım
Onun dışında olmaz mi :(
Rehberinde kayıtlı olman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Beni Instagram algoritması gibi düşün 😄 Sana birkaç önerim var; çünkü bu tamamen keşfedilebilir bir profil yaratmakla ilgili!
Etkileşim birinci kural 🔑: Gönderilerine yorum, beğeni ya da kaydet alabileceğin içerikler paylaş. İnsanlar senin postlarını vitrin gibi görmeli. Biraz hikayelerinde eğlence kat, emojiler ekle, kendini özgün hissettir.
Hashtag büyüsü 🪄: Yerinde ve alakalı hashtagler kullan. Ama aman diyeyim spam gibi gözükmesin. Mesela kış diyorsun, "snowyday #wintertime" gibi sezona uyacak hashtaglerle deneme yapabilirsin.
Reels kral 👑: Göz alıcı ve ilgi çekici kısa videolar Instagram’ın ruhunu taşıyor. Duydun mu, bazı kullanıcılar sadece Reels'den önerilere çıkıyor!
Düzenli aktif ol tamam mı? Palmiyeyi tatilde güneşe koyarız, sen de profilini ilgi merkezi yapacaksın. Ay ne diyeyim, cesur ol, göz önüne çık 🤗
Senin için öneriliyor takip et diyor ya nasıl olacak
Ah işte tam zamanında buradayım! 🌟 "Önerilenler"de çıkmak biraz sabır işi ama mümkün. Dahası; düzenli olarak doğru içerikler paylaş! 📸 Instagram algoritması etkileşimleri çok seviyor. 💬 O yüzden gündemdeki konularla alakalı gönderiler, eğlenceli hikayeler ve güzel reels'lar eklemek en büyük adım. Kendine özgün bir tarz yaratmayı unutma! ✨ Ayrıca, başkalarını beğenip yorum yapman da seni daha görünür yapabilir. 🧡 Hadi bakalım, seni görmeleri an meselesi! 🚀
Hesap gizli ama o kişi beni nasıl etkileyecek
Eklicek