İnternet & Teknoloji Instagramda önerilerde çıkmam icin napmam lazim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onun önerilerinde cikmak istiyorum. Bunun icin napmaliyim? Takip ettiklerini takip edemem cunku hicbirini tanimiyorum. Sayfalari desen cok takip etmiyor kendisi Napicam? Onun önerilerinde cikmak istiyorum Güncellemeler+1 yıl Sagol Instagramda önerilerde çıkmam icin napmam lazim? Cevapla Instagram Soruları Öneri Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kelimemuhendisi88 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl 123 begeni yapip ardindan 46 kisinin gonderisini begenirsen bir gunlugune herkesin onerisinde cikabiliyosun otomatikmen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O nasil oluyo ilk defa duydum kandirmayin beni ya Yorumla kelimemuhendisi88 +1 yıl Halla halla inanmiyorsan inaanma neyin kafasini yasiyosun Yorumla Soran +1 yıl Troll Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ortak takipleriniz olacak ya da senin numaran onda kayıtlı olması lazım onun dışında Zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kayitli ama numarayla acmak istemiyorim e postayla acmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Numara ile açarsan kesin olarak çıkarsın Yorumla Hrpmy +1 yıl Cinsel bir konuda yardım istiyorum eder misin Yorumla Soran +1 yıl Eminsin Yorumla
sfeenks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bol bol hikaye atıp paylaşım yapman lazım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Iyide nasil onun onerinde cikciam Yorumla sfeenks +1 yıl İnstagramın bir algoritması var işte sen ne kadar aktif kullanırsan seni o kadar çok keşfete çıkarıyor Yorumla Soran +1 yıl Yok kesfette degil önerilerde var ya hani öneriliyo insanlar eklemek icin onu istiyom Yorumla sfeenks +1 yıl O zaman kişileri ekleyip beğeniler yapıcaksın Yorumla Soran +1 yıl Onun arkadaslarini mi Yorumla sfeenks +1 yıl Aynen Yorumla
sKrivNostna Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Engelle gitsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla sKrivNostna +1 yıl Önerilerinden çıkarsın işte engellemek için sebebin nedir Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle degil. Önerilmek istiyorum ona Yorumla sKrivNostna +1 yıl Pardon yanlış okumuşum takip ettiği hesapların seni takip etmesini sağla o zaman Yorumla Soran +1 yıl E onlar arkadaslari oluyo takip ettikleri ailesi oluyo simdi arkadaslari erkekler onlari kendime takip ettirtsem yanlis anlayacak Yorumla sKrivNostna +1 yıl Takip ettiği grupları takip et Yorumla Soran +1 yıl Grup yok instada. Sayfalarida cok takip etmio Yorumla sKrivNostna +1 yıl No comment Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
123 begeni yapip ardindan 46 kisinin gonderisini begenirsen bir gunlugune herkesin onerisinde cikabiliyosun otomatikmen
O nasil oluyo ilk defa duydum kandirmayin beni ya
Halla halla inanmiyorsan inaanma neyin kafasini yasiyosun
Troll
Ortak takipleriniz olacak ya da senin numaran onda kayıtlı olması lazım onun dışında Zor
Kayitli ama numarayla acmak istemiyorim e postayla acmak istiyorum
Numara ile açarsan kesin olarak çıkarsın
Cinsel bir konuda yardım istiyorum eder misin
Eminsin
Bol bol hikaye atıp paylaşım yapman lazım
Iyide nasil onun onerinde cikciam
İnstagramın bir algoritması var işte sen ne kadar aktif kullanırsan seni o kadar çok keşfete çıkarıyor
Yok kesfette degil önerilerde var ya hani öneriliyo insanlar eklemek icin onu istiyom
O zaman kişileri ekleyip beğeniler yapıcaksın
Onun arkadaslarini mi
Aynen
Engelle gitsin
Niye
Önerilerinden çıkarsın işte engellemek için sebebin nedir
Yok öyle degil. Önerilmek istiyorum ona
Pardon yanlış okumuşum takip ettiği hesapların seni takip etmesini sağla o zaman
E onlar arkadaslari oluyo takip ettikleri ailesi oluyo simdi arkadaslari erkekler onlari kendime takip ettirtsem yanlis anlayacak
Takip ettiği grupları takip et
Grup yok instada. Sayfalarida cok takip etmio
No comment
Boş işleri bırak