Dosyayı word olarak kaydettikten sonra isminin sonuna ‘. ppt’ olarak yapsanız power point ile açar belki efendim ya da sağ tık birlikte aç power point denediniz mi
Dosya büykse alamassın cancanın genel kısmına sunum yaz hazıe sunumlar var seç birini kendine göre seçtikten sonra kaç sayfa ise ona göre parça parça küçültüp yükliyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kullanmıyorum
Dosyayı word olarak kaydettikten sonra isminin sonuna ‘. ppt’ olarak yapsanız power point ile açar belki efendim ya da sağ tık birlikte aç power point denediniz mi
Sen yapar mısın rastgele temaya sunumu aktarsan
Efendim şu an PC başında değilim gün boyu dışarıda olacağım. Bu dediklerimi denediniz mi?
Word en iyi yolu. O şekil cevrilmiyor mu prenses?
Çok kullanmisligim vardır , word to PowerPoint diye cevir
Ya temaya uyarlanmıyor ben beceremedim
Elindeki word dosyasını kaydet , sonra Google ye word to PowerPoint yaz bu word dosyasını PowerPoint e çevir sonra canvaya aktar oldu bitti işte
Öyle değil olmuyoki
En iyisi canvadan tema seç sonra her sayfaya tek tek yapıştır kaydet indir o zaman
Yapamadım ya
Sağlık olsun ya
CozMussundur sanırım
PDF olarak indir sonra word olarak çevir
Tema uygulanmıyor
Kaydet. Çık geçmişi temizle tekrar gir öyle dene. ya da paylaş de linkini bana at çevirip sana geri atayım
Yarın yapamazsam atayım
2 dk lık iş neden yarına bırakıyorsun
Sen yapar mısın sunumu atsam
At yapayım
PowerPoint olur sunum için
Google da var bu
Kullanmam
Kullanırım
Yardım eder misin
Evet
Yardım edebilir misin nasıl aktarıyoruz
Neyi nereye aktarıcajsın
Word dosyamı canvaya
Dosya büykse alamassın cancanın genel kısmına sunum yaz hazıe sunumlar var seç birini kendine göre seçtikten sonra kaç sayfa ise ona göre parça parça küçültüp yükliyebilirsin
Direkt temayı tüm sunuma uyarlayamıyo muyum tek tıkta elle uğrascam mı tek tek
Yok gerek yok bak şimdi sunum yapacağın istegram var mı anlatamadım foto atıyım ordan bari
Sunum projen hazırmı dosyan hazırsa exzeldeki olanı parça parça ayarlıyıp sunuma yapıştıracaksın boyutunu sen ayarlicajsın
Yaptın mı
Sunum hazır da uyarlayamadım
Basit aslında neyse