Canva, görselleri düzenleyen, arka plan kaldıran, afiş vs. hazırlamaya yarayan bir uygulama. Web arayüzlü pro halinde daha çok özellik mevcut. Kullanan kaç kişiyiz acaba, merak ettim 😂 Harika bence 😂

Canva, görselleri düzenleyen, arka plan kaldıran, afiş vs. hazırlamaya yarayan bir uygulama. Web arayüzlü pro halinde daha çok özellik mevcut. Kullanan kaç kişiyiz acaba, merak ettim 😂 Harika bence 😂
Eskiden çok sık olmasa da Canva’yı kurcalayanlardandım. Basit bir afiş yapmam gerektiğinde ya da bir şeyleri daha estetik göstermek istediğimde elim direkt oraya giderdi. Kullanımı kolaydı, insanı zorlamıyordu ama bir süre sonra fazla düz ve tek tip gelmeye başladı. Yine de acil durumda iş görür, kurtarıcıdır. Özellikle tasarım bilgisi olmayan biri için resmen hayat kolaylaştırıyor. Hâlâ arada girerim ama artık eskisi kadar elim gitmiyor diyebilirim.
Ben kullanmam da ablam kullanır heralde. Her şeyden anlar o 😂ana okulu öğretmeni olduğundan ve yüzlerce program bildiğinden bunu da kullanıyordur 😂
Kulüp işleri için aradan arkadaşımdan kullanıyorum prosu var onda. Lisedeyken bize bir uygulamadan yaptırırlardı adını çıkaramadım yazılım filan yazardık öyle uğraşırdık şimdi hazırları çıkmış 😅
Ben davetyeler falan yapmak icin kullaniyorum arada. Sulalenin davetyecisi ben oldugum icin jsbfj
Oo harikaa
Her bokolog jshfjsbfsj
Cevap
11Cevap
dunyada bi sen kullanıon kimse kullanmio onu tamam mı
Hayır hiç kullanmadım canva ihtiyacım olmadı.
İlk kez duydum adını, hiç kullanmadım kendisini, ilerde kullanır mıyım bilmiyorum lakin çok işe yarıyormuş anladığım kadarıyla, neler var neler öyle.
canvayı biz sayısal görüntü dersinde kullanmıştık sunum tasarlama ödevi vermişti hocamız sağ olsun severim canvayı bayağı kullanışlı
En son 2016'da kullandım, çok matah bi şey gibi gelmemişti o zaman.
Hayır ben capcut kullanıyorum canva denemedim
İlk kez duydum nasıl özellik acaba, merak ettim bakarım. 🙂
Ben bir ara kullanıyordum ama pek beceremedim bıraktım 🤷♀️
İşim grafik olmasa bile boş kaldıkça kendimce bişeyler yapıyorum eğlenceli etkinlik bence😂
Takriben bir yıldan uzun suredir kullanıyoruz şirket içinde aldım personeller ile çok huzurluyuz
Sunum, broşür hazırlama, afiş vs hep Çankaya kullanarak yaparım.
Canvayi pek sevmiyorum aynı işlevleri daha kolay yapan uygulamalar var
Mesela prize adlı bir site var yapay zeka uzantısı ile çoğu şeyi ordan da yapabilirsiniz
İlk defa duydum desem yeri ☺
Bi deniyim bakalım gıcıkoooo😂😂
Ciddi ol beee azıcık 😂😂😂😂😂
Offf harikasın coştum 💃🥰😂
🥳🥰🥰🥰🥰
Hayır kullanmadım
Peki
Akademik poster için kullanmak zorunda kaldım 😂
Önceden kullandıydım knk 😂
Güzel ama ben çözemedim çok karışık
VSCO en iyisi 😅
Canva ile çok güzel bir CV (özgeçmiş) oluşturdum ve benden hiç para istemedi.
Harika.
Teşekkürler Canva.
Canva hiç kullanmadım Picsart kullanıyorum
Ben kullanmıyorum
Evet çok işime yarıyor bazı konularda
Kullanıyprum çok iyi bir uygulama
İpadde kullanıyorum evet.
İlk kez duydum 😁
O zaman bir gün bakarız abi 😂
😄🫡
canva kullanıyorum bize bilişim dersinde öğretmişlerdi çok işe yarıyor
bayılırımmm