İnternet & Teknoloji Any desk üzerinden beni izliyorlar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilhidayarım şu asus ile bağlı mı ne yaptığımı görebiliyor mu? Any desk üzerinden beni izliyorlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aynen şu an masonlar seni izliyor seni nasıl alt edecekleri hakkında fikir alış verişi yapıyorlar. CIA'de işin işine girmiş MOSSAD'da 0 4 Yorumla Soran 1 yıl canım işyerindeyim patronun izlemesi gayet mantıklı Yorumla Blu3Rag3 1 yıl Zaten patronların görevi o awk. Çalışanları izlemek Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla Blu3Rag3 1 yıl Al o soru işaretini dür bük. Patronuna... neyse Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. göremez 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Eminsin dimi yeşil düğme gibi bişey var ya ondan şüphelendim Yorumla _Thanos_ 1 yıl evet istersen sil gitsin yani Yorumla Soran 1 yıl Yok iş bilgisayarı ellemem de izleniyorsam bileyim diye sordum Yorumla _Thanos_ 1 yıl izlenmezsin Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla _Thanos_ 1 yıl rica Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynen şu an masonlar seni izliyor seni nasıl alt edecekleri hakkında fikir alış verişi yapıyorlar. CIA'de işin işine girmiş MOSSAD'da
canım işyerindeyim patronun izlemesi gayet mantıklı
Zaten patronların görevi o awk. Çalışanları izlemek
?
Al o soru işaretini dür bük. Patronuna... neyse
hayır en son bağlanan o.
göremez
Eminsin dimi yeşil düğme gibi bişey var ya ondan şüphelendim
evet istersen sil gitsin yani
Yok iş bilgisayarı ellemem de izleniyorsam bileyim diye sordum
izlenmezsin
Teşekkürler
rica