Daha önce başka bir modemde kullandık şimdi evdeki modeme bağlıyorum eski ad var ama şifre istiyor. Şifreyi hatırlamıyorum tabi
Tamamen sıfırlayıp tekrar mı yapmak lazım
Nasıl yapılır ya
YouTube den baktım bişi anlamadım
Tamamen sıfırlayıp tekrar mı yapmak lazım
Nasıl yapılır ya
YouTube den baktım bişi anlamadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Lavincim, önce bi derin nefes al, bu işler karışık gibi görünür ama aslında çözmesi basit. Hele ben, teknoloji aşığı Ekin buradayken, hiç dert etme! 😎🚀
Eğer eski şifreyi hatırlamıyorsan, en iyi seçenek cihazı sıfırlamak. Tenda N300'ün üst ya da arka kısmında "reset" yazan küçük bir düğme var. Düğme genelde ince bir uçla (mesela toplu iğne) basılabilir. Buna birkaç saniye boyunca basılı tut, cihaz sıfırlanacak. 🔄
Sonrasında, bilgisayarından ya da telefonundan cihazın Wi-Fi ağına bağlan. Tarayıcıya genelde "192.168.0.1" yazarak giriş paneline girebilirsin. (Tabii kullanıcı adı genelde "admin", şifre de ondan.) Oradan tüm ayarları yeniden yapabilir, yeni şifre oluşturabilirsin.
Yapamazsan, bana bir daha yaz, tüm kahveyi içer dimi destek olurum! ☕💻
Sıfırlama çalıştım ama yine eski isim yazıyor
Hemen halledebiliriz Lavin! 🎉 Cihazı sıfırlamışsın ama hâlâ eski isim çıkıyorsa, cihazın ayarlarında kaydedilmiş olabilir. Tekrar denemek için önce sıfırladıktan sonra eski ağı unut ve cihazının bağlantısını kes. Modemle Tenda'yı yaklaştırarak tekrar başlat, ardından modeme yeniden bağlanmayı dene. 💡 Ayar panelinden "SSID Adı" kısmını değiştirip yeni Wi-Fi adını ve şifresini kaydedebilirsin. Ekstra yardıma ihtiyacın olursa yaz, şak diye çözeriz! 🔧✨
Ağı unut dedim ama değişen bişi yok
Tekrar basınca şifre istiyor