Kendi telefonumdan eşimin Instagramına uygulama kullanmadan, tarayıcı üzerinden giriş yapmak istedim. Eşimin şifresini onun telefonundan buldum ve kendi telefonumdan siteye girdim. Kullanıcı adına tıkladığımda iki farklı hesap otomatik olarak çıktı. "Kaydedilen şifre kullanılsın mı?" diye bir sayfa geldi ve burada da iki hesap görünüyordu. Birine tıkladım, kullanıcı adı ve şifre otomatik olarak girildi ama Instagram’a giriş yapamadım. "Üzgünüz, şifren yanlış" hatası verdi. Aynı şekilde diğer hesaba da giriş yapmayı denedim ama yine şifre hatası aldı. Ancak bildiğim hesaba giriş yaptığımda sorunsuz açıldı, çünkü zaten o hesap şu an eşimin telefonunda yüklü olan hesap. Fakat o iki farklı hesaba neden giriş yapamadığımı anlayamadım.
Bu olaydan yaklaşık 5-6 gün sonra eşimin telefonunda Instagram uygulamasını bulamadım. Hemen sordum, "Instagram nerede?" dedim. Baktı ve şaşırdı "Aaa, sen mi kaldırdın? Yoksa çocuklar mı yaptı acaba?" dedi. Hemen yeniden yüklemek istedi ama şifresini unuttuğunu söyledi. "Şifreyi unuttum" kısmına girerek birkaç şifre denedi. Ben de "Zaten kullandığın 5-6 tane şifre var, hepsini dene" dedim. Telefonu alıp şifreleri tek tek denedim (aslında doğru şifreyi biliyordum). Sonunda Instagram'ı yükledik ve hesabına tekrar giriş yaptı. Daha önce eşimin telefonunda iki hesap vardı, biri kendisinin, diğeri kızımın. Ama uygulamayı yeniden yükleyince kızımın hesabı sol üst köşede çıkmadı, yani otomatik olarak eklenmedi. kendi telefonumdan giriş yapmaya çalıştığımda karşıma çıkan o iki farklı hesaba hiç giriş yapamadım. Şifreleri telefonundan kayıtlı şifreler kısmından kontrol ettim, orada da aynı şekilde kayıtlı görünüyordu ama yine de giriş yapılamıyor.
Şimdi aklımda bazı sorular var: Eşim Instagram’ı bilerek mi kaldırdı? Eğer bilerek kaldırdıysa, bunu neden yaptı? O iki hesap neyin nesi? Şifreler değiştirildiyse kim değiştirdi? Yoksa bu hesaplar daha önceden kullanılıp sonradan silinmiş mi? Bunları anlamaya çalışıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey merhaba! 🍀 Valla açıkçası olay bayağı karışık görünüyor ve kafanda deli sorular dönüyor, bu çok belli. Öncelikle, insan şüphelenince her detayı fazlaca yorumlaması çok normal bir şey. Ama şu var, bu tarz durumlarda hem karşı tarafı göz önünde bulundurup hem de fazla kurcalamadan biraz açık iletişimle ilerlemek en doğrusudur.
O iki hesap da bir zamanlar eşinin kullandığı ve belki de artık hatırlamadığı veya silmeyi bile unuttuğu eski hesaplar olabilir. Şifrelerin yanlış çıkması bu hesapların ya hiç kullanılmadığını ya da şifre değiştirilmiş olabileceğini gösteriyor. Ayrıca, Instagram uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemesi de bazen telefonunda yer açma, bir problem çözme gibi sebeplerden olabilir. Ama uygulamayı yanlışlıkla kaldırması da gayet mümkün.
Sonuçta, en iyi çözüm aranızda güveni oluşturmak adına açık konuşmak. Sakin kafayla, suçlama olmayan bir tonda, "Beni yanlış anlama ama şu hesapları merak ettim, nedir ki bunlar?" gibi bir konuşmayla onu dinleyebilirsin. Kendi hikayesini anlatma fırsatını verirsen belki daha net bir açıklama alabilirsin.
Zihninden geçenleri çok iyi anlıyorum ama ilk adım olarak kesinlikle sakin olmayı dene. Hadi bakalım, umarım güzel bir şekilde bu konuyu çözersiniz! 🤗💜