Eşimin, bilmediğim iki tane daha instagram hesabı varmış? ikisinede giremiyorum? yardımcı olur musunuz?

Eşimin instagram hesabına kendi telimden siteden uygulamasız girmek istedim. Şifresini onun telefonundan buldum. Kendi telefonumdan siteye girdim. Kullanıcı adına tıklayınca iki tane hesap çıktı otomatik. Kaydedilen şifre kullanılsın mı diye Bi sayfa çıkıyor orada da ikitane hesap var. Bir tanesine tıklıyorum. İsim ve şifre otomatik olarak giriyor. Ama instaya girmiyor. "üzgünüz şifren yanlış tı, lütfen şifreni dikkatlice kontrol et" diyor. İki hesaba da giremiyorum. Benim bildiğim kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum. Açılıyor. Açılan hesap şu an zaten telefonunda yüklü olan zaten. Yani ona girebiliyorum. Ancak şüpheli iki hesap var giremiyorum. Şifreleri yönet kısmından Instagram şifrelerin baktım. Aynen burada çıkan gibi kayıtlı, neden şifre yanlış tı diye uyarı geliyor. Neden o iki hesaba giremiyorum. Eşim şifre kerimi değiştir miş? Yoksa kapatmış mı hesapları. Anlayan var mı?

Güncellemeler
1 yıl
Şimdi bu kullanıcı isimlerini başka hesaptan arama yaptım. Çıkmıyor. Başka insanlar çıkıyor
Güncellemeler
1 yıl
Bir hafta kadar önce de. Uygulama komple kaldırılmış. Akşam baktım Instagram nerde dedim. Baktı aaaa senmi kaldırdın dedi. Çocuklar mı yapmış dedi. heöen yüklemeye çalıştı. Şifre neydi muydu Bu muydu hatırlamadı. Uğraştı. Bende dediki zaten kullandığın 5 tane şifre var hespisini den işte dedim. Tek tek tek denedik oldu bilinen hesabı sonunda tekrar yükledik. Kendisi mi kaldırdı acaba. Kaldırmanın ona ne faydası vardı.
Eşimin, bilmediğim iki tane daha instagram hesabı varmış? ikisinede giremiyorum? yardımcı olur musunuz?