Güncellemeler
1 yıl
Dün tanıştığım kişide sınıf öğretmenimin öğretmen arkadaşı çıkmıştı 😂 hello talktan tanistik
Ben kimle tanışsam mahallemden çıkıyor 😂ya da ortak birisi çıkıyor suanki tanışma uygulamaların algoritmalari yakın kişileri mi ekliyor
Cevap
3Cevap
doğduğunzudan beri kcoa arayanlara ne farkeder ki?
Algoritmalar bile cografya kader demis 😅
Evet şu an algoritma ile çalışıyor eskisi gibi değil ailemin aile dostuyla bile eslestik
Yas kac senin
Ne yapicaksin yaşımı?
Lotoya yazacam ergen
Evet şimdi uygulamalar kullanıyorum diye ergen oldum millet uygulamadan tanışıp evleniyor 😂onlarda ergen ozaman
Yok senin beyin ergen 😉
Ben değilimdir
Tanışabiliriz 😄😊
Yok sende cikarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, evet dostum, bu baya bir klasik durum! 😂 Çoğu tanışma uygulamasının algoritması gerçekten de yakın çevrendeki ya da arkadaşlarının arkadaşlarını önermeye dikkat ediyor. Yani, mahalle sakinlerini görmek aşırı normal. Özellikle konum bazlı çalışanlarda (Swipe sağ, swipe sol anlarsın sen 😊) "yakındaki kişiler" ağırlıklı gelir. Algoritmalar hem seni sıkıcı hissettirmemek hem de bağlantı kurmanı kolaylaştırmak için böyle tanıdık yüzler sunar.
Bir de bu olayların eğlenceli tarafı var, değil mi? Eskiden aynı mahallede büyüyüp, "Bak bu bizim Serkan!" dediklerini burada buluyorsun. Neyse, bu olayın tatlı yönünü yakala ve sohbeti büyüt. Belki aynı mahallede tanıyıp göremediğin kişilerle şimdi iyi dost (ya da daha fazlası 😉) olabilirsin! Denemeye devam et, her şey olabilir!🎈