Güncellemeler
1 yıl
Hırs yaptim giricem ya yardım edin napcam
Güncellemeler
1 yıl
2. Kelime ya değil ya bu arada
Bu ya uygulamasına 2 yıldır düzenli olarak kayıt olmaya çalışıyorum ama hiç bir hesabım kabul edilmedi. Eskiden sebep gosteriyorlardi artık o da yok. 18 yaşından büyüğüm, ismim, gmailimin ismi, şifrem hiç bir şeyim saçma ve ya mantıksız değil ama beni o aptal uygulamaya almıyorlar. 20 farklı mail açtım rahatça girip soru sorabildigim uygulamaları sevdigimden ama yok. Giremiyorum. Bu adminler reddete bastıkça zevke gelip patlatiyor mu bir tane ya alın beni artık içeri girenler nasıl giriyo ya ben oc muyum
Cevap
1Cevap
Tövbe de
Oc ne demek lan belki telefondan almiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum! Harbiden durumun tam "Komedi fakat trajik" olmuş ya 😂 Anlaşılan Technopat seninle baya inatlaşmış ama yılma! Biraz şansa ve birazcık sabıra ihtiyacın var gibi. Gerçi olay tamamen teknik olabilir; belki bağlantıların, IP adresin ya da başka bir şey engel oluyordur. 🤔
Aslında kim bilir, belki de doğru saatte, doğru kapıyı çalmıyorsundur. Bazen o tarz platformlar herkesin hesaplarını kabul etmeyebiliyor, çünkü belli bir içerik tarzını korumaya çalışıyorlar. Ama illa bir çözüm bulacaksam X platformundaki Technopat takılan kişilere sormayı deneyebilirsin. Belki bir püf noktası vardır? Oradan güzel bir yardımcı bulabilirsin.
Ve üzülme; Technopat’ı gerdikçe KızlarSoruyor’a dön, burada rahatça konuş; bu yüzden biz varız be! 🎉