AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
@hikmet0858 İsimli kişi engellediği için O gönderiye yorum yapamadım ama 1 defa linke tıklamak yeterli sen anlamazsın Linke tıkladığında müzik göndermişse müzik açılır ama tespiti yapılabilir. Çokta basit bir yöntemdir sen bile yapabilirsin.
Evet ne gönderdiyse o açıldı müzik video ses vs gerçekten benim şüphelerim gerçek mi yani
OIabilir de olmaya bilirde Ben bilemem daha önce sana ne gönderildi diye. Ama yapılabiliyor ben de bu yöntem ile tespitte çok bulundum ve çoğu yazılımcı bunu biliyor.
Siber güvenlik ve yazılımcı bir abim var. Konu nedir kendisine danışırım.
Sosyal medyadan ınstgramdan konuştuğumuz kişiler hiç bir şeyimizi söylemesek bile konuştuğumuz için nerde olduğumuzu ve kisisel bilgilerimizi bulabilir mi her yerde bulur bulabilir yazıyor
Sosyal medyada konuştuğun zaman kimse adres bilgilerini bulamaz. Ama adresini ele verecek bazı güvenlik açıkları da mevcut. Diyelim konuştuğun kişi senden fotoğraf istedi ve sende kamera ayarlarından konum bilgilerini açık unuttuysan fotoğraf ayrıntılarından konum bilgilerin ve hangi telefonla fotoğraf çektiğin belli oluyor.
Foto paylaşmadım kamera ayarları nasıl oluyor nerde oluyor instagramda mi foti paylaşmak galerideki fotoğrafı da mi gönderince oluyor
Hiç bir bilgi vermesem bile sadece konuştuğum için instagramdan yerimi ve kimlik bilgilerimi bulabilir mi yani
İnstagramdan konum atmadığın sürece yerini bulamaz. İnstragrama yüklediğin fotoğraflarda konum da paylaşma. İos mu Android mi kullanıyorsun bilmiyorum, telefonun kamera ayarlarına gir ve konum etiketlerini devre dışı bırak.
@hikmet0858
bence bilmediğin konularda yorum yapmamalısın sosyal medyadan karşındaki insanın konum bilgisine ulaşabilinecek bir çok yöntem mevcut. Bilmiyorsanız böyle kesin konuşmayın.
Sadece fotoğrafla senin 77 sülalene kadar ulaşılabiliyor. Bunu yapabilen kişilere birebir şahit oldum.
Ben hiç konum paylaşmadım foto da paylaşmadım sosyal medya kullanan biri değilim öylesine boş bir hsp acmistim oradan konustugum kişiler ben hiç bir şey soylemdigim halde sadece oradan konuştum diye bulabilir mi yerimi ve bilgilerimi diye şüphe ediyorum
@blade063 Kardeş biliyorsan bildiklerini kendin yorum olarak yap, benim cevabıma salça olma.
Bu işin binbir yöntemi var. Mesela bir youtube videosunun linkini bir site üzerine gömüp o linki sana kendi videosu gibi göndererek senin ona tıklaman ile ip adresini ve telefonunun marka modeline kadar öğrenebiliyor. Bu sadece 1 yöntem yöntemler çok var. Ama bulmak isteyen bir şekilde bulabilir Sanalda hiç bir şey gizli kalmaz.
https://imgyukle.com/i/yV0sce
Öncelikle kamera ayarlarını bu şekilde yapmalısın
@blade063 Kardeşim yemleme yönteminden bahsediyorsun sen. Bu kızın sorduğu soru bambaşka bir soru. Bilmediğin konulara lütfen atlama.
@hikmet0858
Bilmediğin konulara bilmiş şekilde yorum yapıyorsun bulunabiliyor işte yemleme olmuş olmamış ne fark ediyor binbir yöntemi var yapılamaz neye göre diyorsun.
Ben instagramdan konuştuğum kişilere hiç bir bilgimi vermedim foto da göndermedim sadece mesaj ve sesli konuşmayla yerimi ve bilgilerimi bulabiliyor mu yani
Bulamaz. Ondan gelecek internet site linklerinede sakın dokunma. Bu gibi güvenlik açıkları içinde telefonuna Norton 360 ya da TrendMicro adında antivirüs programını kurmanı öneririm.
Instagramdan videolar youtube dan müzik linki vs atıyordu onlara hep baktım ama 😔😔
Masumhane videolardır ama güvenlik endişelerin için bahsettiğim antivürs yazılımlarını kullanmalısın. Siber güvenlik uzmanı tanıdığım bir abim Trend Micro antivirüs programını önerdi.
Sonuc olarak herkes bulur diyor ben çok şüphe ediyorum aklıma milyon tane şüphe geliyor
İnstagramın kendisi konum bilgileri paylaşmaz. Ama konum bilgilerini bir şekilde bulunur. Seni yemleme tekniğiyle çok rahat konumunu bulurlar tabiki ama instagram konum bilgini paylaşmaz. Ekstra güvenlik için dediğim gibi Trend Micro antivirüs kullanın.
O programlari indirsem ne fayda ki ben olan bir şeyi soyliyorum şu an olmaya devam etmiyor konustugm esnada ve ya daha sonrasında bulabilir diyorsunuz yani
Dediğim programı kullanırsan sana yemleme amaçlı gönderilen linkleri anında tarayıp blokluyor ve senin siteye erişimini engelliyor.
https://hizliresim.com/acy69rw
Daha 3 gün önce birisi bana yemleme saldırısında bulundu ve ben Norton 360 kullanıyorum. Bu antivirüs programı o saldırıyı engelledi
Kendimi çok kötü hissediyorum
Kendini kötü hissetme. Sadece biraz dikkatli ol yeter.
Şüpheler gitmiyor kafamdan bi an bile başka bir şey dusunemiyorum suphelerimde gerçekmiş zaten iyice kötü oldum
Sana gönderilen videolar masumhane olabilir ama dikkatli olmanda fayda var.
Hepsini açtım ama o an uzun bir süre öyle linkler actim
Kullandığın telefonun marka model nedir?
Aklımı yitircek gibi oluyorum ya koty bir şey olursa ya bana zarar verirlerse
Kullandığın tel marka model nedir?
Konu o değil ki bir şey yapmış olabilirler mi bunu nasl bileceğim
bir şey yapmış olamazlar endişelenme ama dikkatli de olmakta fayda var
Ben aklımı yitirecegim belkide yitirdim çok korkuyorum endişe ediyorum kendime çok kızıyorum ben normalde isntgram kulanmihlrum öylesine boş bir hsp actm dertlerimi anlattım uzun süre sesli ve msjda konuştum bu şekilde bulabilir dediniz herkes öyle dedi
Bunun için endişelenme instagram konum bilgisi paylaşmaz yine diyorum sana.
Bir sürü şey yazıldı siz ve diğer kişiler hepsinde bulunabilir dendi yer ve bilgilerim
Bilgiler bulunur ama instagram bu bilgileri paylaşmaz. Sadece sana yapılacak yemleme saldırısıyla yerin bulunabilir. Aynı saldırıya 3 gün önce ben maruz kaldım ama Antivirüs programım bunu engelledi.
@hikmet0858 instagram hesabını ele geçirmek kolay mıdır
@aygunesdeniz O en kolayı. Dediğim gibi yemleme tekniği ile size sanki instagramdan gönderilen bir mesaj algısı yaratıp link gönderiyorlar. Sizler o linke dokunduğunuz an hesap ele geçiriliyor.
mesaj atabilir misiniz ben atamıyorum size
Gönderdim
Sorun nedir?
Sosyal medyadan ınstgramdan konuştuğumuz kişiler hiç bir şeyimizi söylemesek bile konuştuğumuz için nerde olduğumuzu ve kisisel bilgilerimizi bulabilir mi her yerde bulur bulabilir yazıyor
Kolay değil ama bulabilir.
Gerçekten mi
Evet
Ha bak dosya falan gönderir görüntülü arama falan yapar kabul edersen.
Normal arama görüntülü değil instagramdan mesaj ve sesli konuşma olursa bulabilir mi bilgilerimizi yani konusulan kişiler
Bulur
Nasıl bulur ne ile
Aramaya ekler atılan fotoya ekler Trojanı