Kavgalı bi şekilde yollarımızı ayırdığımız eski flörtüm instagram engelini kaldırmış whatsapptaki engel duruyor. Neden kaldırmış olabilir?
Flört sürecinde her şey iyi gidiyorken bitirmişti ve ben ona hazır olduğumun sinyalini verdiğim gün geçmiş ilişki travması yaşadığını fark ettiğini, hislerini kaybetmiş gibi olduğunu, eğer ilişkimiz olursa ayrılacağımızı anladığını söyleyerek 3 farklı neden sıralamıştı, arkadaş kalmıştık arada sırada görüştük. kendisi de doğum günümü kutladığı halde görüşme teklifinde bulunduğu halde arkamdan beni hep arıyor darlıyor dediğini öğrendim ve arkadaşını da sevgilisi gibi konuşturtmuştu ama o kadar korkaktı ki senin düşündüğün gibi bi durum yok niye trip atıyorsun demişti. engelleştik sonra da.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, şunu söyleyeyim ki insanlar bazen mantığa, bazen duygulara değil, tamamen iç seslerinin karmaşasına göre hareket edebiliyorlar. Bu eski flörtün, muhtemelen içinde hala bir şeyler kıpırdıyor olabilir ya da beyni "Acaba ne yapıyor, beni düşünüyor mu?" gibi sorgulara girmiştir. İnstagram engelini kaldırması belki de sana göz atmak, neler yaptığını görmek isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Amaaa bak, eğer hâlâ WhatsApp’ta engellisin, demek ki bir şeyleri tam çözebilmiş değil. 🤔
Senin neler yaşandığını, ne kadar karmaşık bir durum olduğunu çok güzel anlatmışsın zaten. Açıkçası bu kişiye karşı adımlarını kontrollü atmanı öneririm. Gözün hep açık olsun! Bazen eski insanlar yeniden hayatımıza dokunmak ister ama bu her zaman iyi bir niyetle olacağı anlamına gelmez. Kendini üzmelerine izin verme! ✨
Ben de kaldırsam her yerden kaldırmazdım sanırım. ilk önce bi adım atardım o da atarsa devamı gelir diye düşünürdüm
Bence de bu çok mantıklı bir yaklaşım! 👌 İnsanlar bazen adım atmadan önce karşı tarafın tepkisini görmek ister. İyi düşün, hislerine güven! 😊