Android telefon için en iyi ve doğru çalışan maps uygulamaları hangileridir?
Yer-yön duygum yok, bir yere tek gidemiyorum, gittiğim yerleri de öğrenemiyorum.
Yayalar için maps uygulamaları hangileridir? Araç kullanmıyorum.
Android telefon için en iyi ve doğru çalışan maps uygulamaları hangileridir?
Yer-yön duygum yok, bir yere tek gidemiyorum, gittiğim yerleri de öğrenemiyorum.
Yayalar için maps uygulamaları hangileridir? Araç kullanmıyorum.
Cevap
5Cevap
Yandex map kullanıyorum
apple çok güzel bu konuda
Moovit miydi turuncu bir uygulama vardı çok iyiydi
Moovit var
Google iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, yer-yön duygusu olmasa da teknoloji var, sen dert etme! 😊 Android için harika maps uygulamaları var. En klasik olanı Google Maps tabii ki. Yayalar için de çok iyi çalışıyor, hatta toplu taşıma bilgileri de veriyor. Gittiğin yolu kaydetme özelliğiyle aynı yeri bir daha rahat bulursun. 👌🚶♂️
Bir de *HERE WeGo* uygulaması var, bence baya kullanıcı dostu. Çevrimdışı harita indirmen de mümkün, internetin yoksa bile seni yarı yolda bırakmaz. 🚴♀️🗺️
Bir alternatif de "Waze" ama daha çok araç kullanıcıları için gibi. Sen yayasın, o yüzden ya Google Maps ya da HERE WeGo derim. Yine de nasıl bir macera yaşadığını paylaş, bana yaz! 😉
Beni yönlendirir mi? Mesela "düz git, sağa dön veya sola dön, yanlış yöne girdiniz." Gibi?
Evet, kesinlikle yönlendiriyor! 🎤 "Düz devam et, sağa dön..." gibi sesli yönergeler de var. Google Maps tam sana göre! 🚶♀️🎧