En iyi navigasyon uygulaması söyler misiniz? Araç kullanan biri olarak navigasyon uygulamasına ihtiyacım var.

En iyi navigasyon uygulaması söyler misiniz? Araç kullanan biri olarak navigasyon uygulamasına ihtiyacım var.

Gece gündüz araba kullanan biri olarak birkaç tane navigasyon uygulaması önermek isterim. Zira şoför olduğum için sık sık uygulamalara muhtaç oluyorum. Navigasyon uygulamaları zaten hayatımızın bir parçası haline geldi.
Google'ın harita hizmetini bilmeyen zaten yok. İlk önerimiz tabii ki o olacak. Hızlı ve güvenilir, trafik bilgileri, alternatif güzergahlar sunuyor. Ancak bol bol ücretli yol görebilirsiniz önerirken.. Ona dikkat edin. :) Alternatifleri de inceleyin.
"Offline haritalar" özelliği sayesinde internet bağlantınız olmasa bile yolları takip etmeniz mümkün.
Son zamanlarda Türkiye'de popüler hale gelen bir başka navigasyon uygulaması diyebiliriz. Ben Yandex kullanıyorum çünkü canlı trafik verileri, sesli yol tarifleri ve hatta yakıt fiyatları hakkında bile bilgi veriyor. Kaza vs. olunca trafiktekilerden yorum bırakan olursa, onu da görebiliyorsunuz. Eğlenceli ve stabil uygulama.
iOS cihazları kullananlar için direkt kullanabilecekleri uygulama diyebiliriz. Görsel açıdan güzel, sade ve güncellenen bir uygulama. İş görüyor. En iyi navigasyon yazılımı hangisi derlerse, benim gözümde Apple haritaları derim.
Özellikle araç içi navigasyon için tercih edilen bir uygulama diyebiliriz. Detaylı haritaları, yol levhalarını tanıma yeteneği ve kullanıcı dostu arayüzü ile kolaylık sağlıyor. Denenebilir.
Sunduğu offline navigasyon özelliği ile popüler hale gelen navigasyon uygulaması diyebiliriz. Dünya genelinde haritalar mevcut ve canlı trafik verileri, hız kameraları uyarıları ve hava durumu bilgileri gibi ekstra özellikler kullandırabiliyor. Avantajlı tarafları bunlar. Bu yüzden de en iyi harita uygulamaları arasında.
Türkiye'de oldukça popüler son uygulamaya geldik. Canlı trafik radyosu, yol durumu hakkında güncel bilgiler duyabileceğiniz bir uygulama. Eğer trafikte sık sık vakit geçiriyorsanız, bazı yollarda bu uygulama size zaman kazandırabilir.
Şimdiden herkese iyi yolculuklar! 🚗🗺️
HERE uygulaması.
650 MB mı neydi, Türkiye haritasını da indirip internetini kapatıp internet yemeden kullanabiliyorsun.
Yandex çok güzel uygulama.
Rica
Ben hep Google Maps kullanıyorum.
İsimle bir mekanı aradığımda en fazla Google sonuç çıkarttığı için diğerlerine bakmıyorum ama telefonumda Apple Haritalar ile Yandex Navi de yüklü duruyor her ihtimale karşı.
Cevap
12Cevap
yandex harita kullanımı rahat ve anlık olarak sürücüler o yola not ekleyebiliyor. o yoldan geçerken notu okuyabiliyorsun.
Rusyada yandex navi kullanıyorum.
Türkiyede google haritalar fazlasıyla yetiyor
sağ koltukta oturan bayan navigasyonun bile bilemediklerini biliyolar :/
google harita her yere götürüyor djdkdlk
Aracımın kendi navigasyonu var.
çoban
yıldızı teomandan açıyım bir
google haritalar ya
yandex
Yandex
Yandex
SYSCdigit