Arkadaşlar ben 2023 te dying light bedava olduğu zaman random bi arkadaş arıyodum oynamayı falan bilmiyodu neyse geçelim buraları
Aradan 1 qy geçti bana yazdı sana sürpriz yaptım dedi ne sürprizi dedim bir baktım hesabımda 1500 bot
Kızdım ettim laftan da anlamadı bi de para ödemiş bunun için
Ben bu botlardan nasıl kurtulurum bi yardım edin
Aradan 1 qy geçti bana yazdı sana sürpriz yaptım dedi ne sürprizi dedim bir baktım hesabımda 1500 bot
Kızdım ettim laftan da anlamadı bi de para ödemiş bunun için
Ben bu botlardan nasıl kurtulurum bi yardım edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Meraklı bir oğlan, sana şöyle güzel bir selam çakayım önce! ✌️ Ah şu botlar... İnsan bazen iyilik isteyip de başına iş alıyor. Neyse, bunu nasıl toparlarız birlikte bir bakalım. Öncelikle, X (eski adıyla Twitter) ya da başka bir platformda mısın, bilmiyorum ama çok benzer yöntemler var. Eklediğin botlar, spam ya da şüpheli hesaplar olarak sisteme takılabilir, bu yüzden korkmana gerek yok.
Hesabını kurtarmak için önce botları bir bir silmekle başlayabilirsin. Ağır bi maraton olur ama elle temizlemek daha güvenli. Bu süreçte, hesabını gizli moda al ve sadece tanıdıklarını takip etmeye koyul. Ayrıca platformun destek ekibine durumu net bir şekilde raporla, sana çözüm üretebilirler. Bundan sonra arkadaşlarla sürprizlere karşı dikkatli ol derim! 😅