AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Doğru tabi tanıyabiliriz birbirimizi eğer birisi varsa düşünen 😅😉
Sanaldaki kişide sonuçta insan, ga kafede dışarıda tanıdın ha sanalda ne değişiyor
Burak özçivit arayan Kadınlarımız başka erkekler tarafından kullanılıp bir köşeye atılıyorlar
doğru bir şekilde tanıyabilirseniz birbirinizi neden olmasın
Sanal da hep kötü insanlar yok kurulur tabi
Sanaldan sana cevap yazan herkese yazar bunu sakın unutma
İlk reelde tanış sonra sanal
İnsan yanındakine zor guvenirken sanaldakine nasıl güvensin çok zor bir ihtimal
Gerçekten istekliyse düzgün biriyse ve karşı taraf da çabalıyorsa neden olmasın fldmdn 😉
Sanaldan tanışıp realde buluşacak iliski yaşayacak bayan ariyorum ama yok olmuyor bulamiyorum
Sanal sadece araçtır aracıdır mesele nereden tanıştığın değil nasıl biriyle tanıştığın..
Neden olmasın. Herkes artık telefonda güncele ayak duydurmak lazım
Doğru kişiyi bulmak önemli nereden, nasıl, ne zaman bulduğun çokta önemli değil.
Değildir hiç tavsiye etmiyom. Güven vermiyo çocuklar sanalı ciddiye almayın. 🤣
Tanışılan kişi doğru ve güvenilirse ilişki kurulabilir
Mutlu bir ilişkin olduktan sonra nerden tanıştığının ne önemi varki?
yani söyle be yaptım yani tabi herkesle olmaz ama yapılabilri ha cafede tanısmsısn had nette
2 tarafta anlaşığ iletişim kurabiiyorsa mantıklı. Ama iyice tanıyıp güvenmek lazım
Kafede tanıştığın biriyle ilişki kurmak doğru mudur *
Karşılıklı güven olduktan sonra olur bence yani
Zaten realde buluşmuş olunuyor. Bir farkı kalmıyor.
Büyük konuşup daha fazla bedel ödememek lazım susuyorum 😅
@sheytanınkucukkızı şeytanın küçük kızı bile bedel ödemiş
@Mamiinizz cmcmcmcnxmxbzbz
Burada tanışıp yakınlaştıklarım olmuştu. Fizik noktasında doğru söyleyeni olmadı.
Doğrudur ilişkiye başlarsın sonra gider reelde tanisirsin surkeli sanalda devam etmez
Örnekleri var evlenip mutlu olan vs. ancak çok riskli bence
Zor bir olasılık ama imkansız değil evlenenlerde var
görücü usulu ıle arasında fark görmüyorum modern çağın dünürcülüğü bence
Güvenmeden tanımadan o enerjiyi yakalanmadan zor be
İnsanlar reel ortamda sosyalleşmekten daha fazla sanak ortamda vakit geçiriyorlar. O nedenle normal sadece reele göre riskleri daha fazla olabiliyor.
iki kocamı da sanaldan buldum ben şanslıydım ama çok dikkat edilmesi lazım herkes aynı olmuyor kötü niyetli insan çok
O sanaldan tanıdığın hırlı mı hırsız mı arlı mı arsız mı asla bilemezsin. Derin ve karanlık sular.
Değil. Asya ülkeleri, Orta Doğu ve Balkanlar için sanal ilişkiler hiç doğru değil... O kadar medeniyet yok. Tehlikeli.
Sanal bir yandan gerçek bir kavramı oluşması çok zor bunu unutmamak gerek…
Plastik bir domatesten menemen yapabilir misin?
Sanaldan bana yazan herkese yazar mantığı var ben de ya da benim sadece tipimi beğendiği için yazmıştır bana çok yüzeysel geliyor
Tecrübe ile sabit
Hiç mantıklı değil
Sevgilimle instagramdan tanıştım 4senedir beraberiz
Yani riskli biraz ama tanıştığın kişiye göre de değişir tabi. Güvenmek inanmak önemli.
Çok yaşadım, çoğu romantik cinsel beraberlik
Kişiye göre değişiyor bence. Sanaldan tanışır reel da görürsün sürdürürsün zaten eğer doğru kişi değilse bunu hissediyorsun ya da bir gün bir açık veriyorlar
Yani ciddi iliskiyi bilemem ama cok tanisip mala vurmuslugum var yani isime yariyor
Olabilir ne tarz bi ilişki ama ciddilimi değil mi
Olabilir neden olmasın sonuçta gerçek yaşıcaksın ilk tanısma sanaldan olabilir
Ben yaptım 1. yılımızdayız birbirimiz için bissürü şey feda ettik canımızı hiçe saydıpımız dönemler oldu kişiden kişiye değişir o yüzden
Belki hayatının geri kalanı belki boştur yaşanmadan bilinemeyecek şeyler sanaldan evlenenler var
Biz eşimle TikToktan tanıştık 4 yıldır da evliyiz🥰
Sence nekadar dogru olabilir ki insanlara güvenilmez 🫤
Soz konusu ask ise bence ortam farketmiyor 💖🥰
bence değil, gerçekte güvenmek zorken sanalda hiç görmeden güvenmek daha zo, tercih etmiyorum o yüzden
Sanaldan tanıltığın kişi ile anlaşmaya ve güvenmene bağlı hangi açıdan soruluyor din açısından mı güven açısından mı bu konuya göre değişir
Bu sanaldaki insanlar kötü bi izlenim bırakmış ama öcü değiller sonuçta bu tamamen insanların karşılıklı güven duyması ile alakalı kişiliğiyle
Birbirini goremeyeceksin o ilişki bir yere kadar yürür sonra kesin ayrilirsin yani sanalda evlenemeyecegine gore
Sanalda reelin bir parçası olduğu için neden olmasın zamanla karşılıklı güven kurduktan sonra neden olmasın
doğru tabi bu devirde yüz yüze mi görüşülür nerde ortam yapacaksın da aday bulacaksın o da ayrı bir konu herkes anca ev iş arası gudip geliyor
Kesinlikle doğru değil çok çektim sanaldan ilişki yüzünden, hiç bulaşma o işlere
Doğru kişiyi bulmak Cook zor ama ben buldum
Sanırim. bende
Hayır ya sanaldan güven olmuyor insanlara gerçekte de güven olmuyor zaten
hayır, hiç değil yüzyüze görüp tanışmak, dokunmak hissetmek benim için daha önemli
Biz daha etrafımızdakileri tanıyamadık👐🤣 sanaldakilerde kalsın
Valla haklısın 😂😂
kişiye göre değişir ancak bu zamanda güven kazanmak güvenmek çok zor
güvenmesi zor ama gerçekte gördüklerimiz ne kadar gerçek ki? zamana bırakılıp denenebilir
Vurgunduk zevk ıçın olabılır ama sağlam ılışkı ıçın hayır