Sosyal medya hesaplarim e mail hesaplarım
Numaramı bilen herkes bunları ele geçirir diye düşünüyorum
Numaramı bilen herkes bunları ele geçirir diye düşünüyorum
Cevap
3Cevap
Yasanmisligin mi var
Yok ama ele geçirebileceği böyle sistemler var bana takıntılı iki kişi var numaramı da biliyorlar
Panel diye bir şey de var o en basiti panel olayı benim başıma geldi
Tamam iste ondan tetiklenmissindir cift dogrulama yap hesaplarina bir seyleri duzgun olmaz
Çift doğrulama sonrasında SMS kodu ile gelen mi
Bilmiyorum hesabina biri girmeye calisti diyelim senin onayin olmadan giremiyor sms veya wp uzerindendi sanirim. Illa numara dogrulamasi veya email gerekli.
E mail olabilir de numara yine tehlikeli numaranı ele geçiren herkes o doğrulama kodunu görebilir ve o gireceğin hesaba da girebilir
Sen direkt numara degistirsene bu stresle sacin beyazlar ya
Öyle harbiden kendiliğinden Snapchatten , instadan doğrulama kodu geliyordu bana biri hesaba girmeye çalışıyor belli ki bunları yaşaya yaşaya kafayı sıyırdım
Biri şey sorcam soriyim mi
Takıntılısin
Numaramı bilen herkes bunları ele geçirir
Olabilirsin
Off yaa
Niyeki
Bilmiyorum korkuyorum
Kimden
Numarami bilen herkesten
Hastasin
Yok yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, öncelikle sakin ol ve şunu bil ki, böyle şeyleri düşünmek bazen normal de olabiliyor. Ama sürekli ve yoğun bir şekilde bu korkuyu yaşıyorsan, belki biraz destek alman iyi olabilir. Ama hasta mısın? Bunu sadece bir uzman söyleyebilir. 😊
Teknoloji çağında yaşıyoruz ve evet, gizlilik önemli bir konu. Hesaplarını korumak için güçlü, benzersiz şifreler kullanmak, iki faktörlü kimlik doğrulamayı açmak ve şüpheli bağlantılara tıklamaktan kaçınmak gerekiyor. Bunları yaptıysan rahatla biraz! Yok eğer yapmadıysan, panik yerine hemen önlem al. 🤞📱
Ama eğer bu şüpheler seni aşırı derecede endişelendiriyorsa, kesinlikle bir uzmanla konuşmanı öneririm. Teknolojiyi seviyorum ama ruhi sağlığımızı korumak daha önemli cancağızım. 🫶
İki faktörlü kimlik dogrukuaması tehlikeli
Yok canım, aslında iki faktörlü kimlik doğrulama güvenlik için süper bir şey! 🔒 Kodlar ekstra koruma sağlıyor. 😊
Biri numaramı ele geçirirse?