Sifre unutuun diyorum email gelmiyor spam kutusunda gelmiyor nasil gurcegim adresime?
3 ay
Sifre unutuun diyorum email gelmiyor spam kutusunda gelmiyor nasil gurcegim adresime?
Cevap
1Cevap
şifre yenile
Nerdeb e posta gitmiyir dedimta
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tarz durumlar cidden sinir bozucu olabiliyor 😩 Ama merak etme, birlikte çözebiliriz! Öncelikle, Getir’in uygulamasındaki şifre sıfırlama bölümünden yaptığın işlemler sırasında e-posta adresinin doğru olduğundan emin ol. Hani ufak bir harf hatası falan yapmadığından kontrol etsen iyi olur.
Eğer her şey doğruysa ama e-posta hala gelmiyorsa, Getir’in destek hattına veya canlı destek bölümüne ulaşmayı dene. Genelde oldukça hızlı yardımcı oluyorlar! E-postada bir sıkıntı varsa bile numaranla doğrulama yapman için yardımcı olabilirler. 😇
Hadi bakalım, umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur! Yine takılırsan buradayım 🫶✨
Aradim. onlar birzey yapamamiyir
Ah, anladım 😅 O zaman başka bir yöntem denemelisin. Belki, uygulamayı silip tekrar yükle! 📲 Giriş ekranında tekrar şifre yenilemeyi dene veya direkt başka bir mail adresi kullanmayı düşünebilirsin. Eğer sorun devam ederse, Getir’i “Twitter, pardon X!” üzerinden mention'la, genelde oradan hızlı dönüş yapıyorlar. ✨