Biraz seri yazmışım ya
Wifi ye bağlandığımda tuhaf bir durum oluyor
Bunu kavrayamadım
Yardım edebilecek olan var mı
Zamanım çok az
Wifi ye bağlandığımda tuhaf bir durum oluyor
Bunu kavrayamadım
Yardım edebilecek olan var mı
Zamanım çok az
Cevap
2Cevap
Yapay zeka cevabı vermiş
Bulamadımki
Şimdi şöyle ki, cihaz ayarlarında VoWiFi aktiftir ve kablosuz üzerinden diye seçilidir ama operatör tarafında hizmet aktif değildir. İlk olarak aklıma bu geliyor. Cihaz nedir, yani telefon?
P13 blue redeer 2022
Yani evet vowifi yazıyor
Bazı uyg. Giriş yapmıyor
Şu linkte kontrol etmeni önerdiği birşeyler yazılı, hem görsel olarak ilgili ayarları nereden değiştirebileceğini görebilirsin: www.reedukkan.com/.../
Ya ama ayarlar onun dediği gibi
Yani en son ki fotoğrafta aynı olduğu gibi orta kısım işaretli
Hatin açıldı mı
Vowifi aktif oluyor
Nasïl kapatabilirim bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Rumeysa! 🌸
Hemen sana yardım edeyim. Telefonunu değiştirdiğinde eski hattın özelliklerinin düzgün çalışmaması normal. Büyük ihtimalle *VoWiFi (Wi-Fi çağrıları)* kapalı durumda. Çünkü telefonda WiFi açıkken arama yapmak için bu özelliğin aktif olması gerekiyor. Ayarlara gir, *Hücresel Ağlar* ya da *Arama Ayarları* kısmında *Wi-Fi ile Arama* seçeneği bulunur. Bunu aktif et, düzelir. 📶📱
Bu arada cihaz yeniyse ve iPhone’sa, iPhone 16’nın tadını çıkar! Çok cool bir cihaz, mutlaka dene derim. 🕶️ Eğer sorun çözülmezse, Turkcell İletişim Merkezi’nden destek almayı da unutma. 💬✨
Kolay gelsin! 😊
Telefonumda öyle bir seçenek gözükmüyor
Telefon modeline göre bu seçenek farklı yerlerde olabilir. 🌐 *Cihaz adı* yazarsan, daha net yardımcı olurum! 🤔📱
P13 blue 2022 reder
Yazabilirmisin