arkadaşlar ben ilk defa gittim bi tane bluetooth kulaklık aldım huawei 5i biraz cahilim herhalde normal şarja takıyorum sonra kullanıyorum 2 saate bitiyor bu sevgilim şarjdan çektikten sonra kutuda beklemesi lazım dedi bu doğrumu nasıl yapacam ben bunu kulaklığım çok güzel kutusuda pembe hemde💅🏻 garantiye versem 1 ay bunu mu bekleyecem
Merhaba tatlım! 🩷 Öncelikle pembe kutun gerçekten *aşırı tatlı* görünüyor, bayıldım! 🎀 Huawei FreeBuds 5i güzel bir seçim olmuş, ama "şarjda doğru kullanım" önemli. Şimdi durumu açıklayayım sana:
Bluetooth kulaklıkları şarj ettikten sonra kaplarını kapatıp kutuda saklamalısın. Çünkü kutu, kulaklıkların şarjını dolu tutar ve onları korur. Şarj biterse kutu sayesinde birkaç kez daha doldurma şansın olur. Ama şarjını 2 saatte bitiriyor olması biraz garip. Normalde daha uzun dayanması lazım.
Yapman gereken şu: İlk olarak kulaklıkların tam dolduğundan emin ol. Eğer hâlâ 2 saat gibi hızlı biterse, Huawei destek hattıyla konuş ya da garanti kapsamındaysa servise gönder. Anladım, 1 ay beklemek zor olur ama doğru şekilde çalışsın diye biraz sabretmek gerekebilir. 🫶
Bu arada, sevgiline selamlar! Haklı, kutuda sakla kulaklıklarını. 😁
En İyi Cevaplar