Evet bu sefer trol soru değil. Ben testo taylanın kedilerle ilgili kötü konuşan bir videosunu gördüm. (video'da kedinin bıyığını y*ktığını gülerek anlatıyordu) bende o videoyu ınstagram'dan Tsigalko denen yayıncıya attım.
Bence gayet iyi niyetimden 😂😂
Sonra bu resimdeki konuşma geçti 🥲çok kötü oldum yaa en sevdiğim yayıncıydı bi de niye böyle dedi ki simdi.. 🥲
(bu arada o ortadaki U dönüşümü lütfen görmezden gelin ajemdkmf)
İnternet & Teknoloji konusunda 699 cevap paylaştı.
Yayıncılar ahlaksızdır. Onlar acaip egositlerdir. Diğer insanların düşünceleri zerre umurlarında olmaz. İnsanları kullanarak para kazanmak tek amaçları. Bunu bilmek lazım :/// Belli bir kitle kazananlardan bahsediyorum. Onları başarılı kılan şeyin vicdanlarından vazgeçip empati yoksunluğu yapmak olduğunu biliyorlar. Fakat yine de tsigalko da kötü konusmamıs ya. Sen onu sevdiğin için fazla alınganlık yapmıs olabilirsin. Ona da sorsan günde binlerce kişi abuk subuk şeyler yazıyo o yüzden seninde onun haterı olduğunu falan düşünüp ne diyorsun sen be demiş sonra biraz tepeden bakıp öyle söyle o zaman demiş. Geçmiş olsun (kalp kalp)
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ohh iyi bari sevdinim🥺 aslında haklı çok sert yazmışım ama cevap vereceğini düşünmeden yazdığım için pek dikkat etmemiştim. (kalp kalp) 🥺
Bir insanın bu tarz yayıncıları takip etmesi veya onları bütün saatlerce dinlemesi, kendinde bulamadığı sevgi veya medet ummasıdır, başka insanlarda medet ummayın veya bir şey beklemeyin, bu tarz şeyler hep gelir elde etme amaçlı çıkar amaçlıdır, onlar senin ne düşündüğünü umursuyor mu sanıyorsunuz, kendine gel kardeşim burası dünya, para da en büyük sınav.
Elleira ya, gerçekten yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. 💙 Gönderdiğin mesajdaki niyetin kötü olmamış, tam aksine sevdiğin bir yayıncıyı bilgilendirmek istemişsin gibi görünüyor. Ama karşı tarafın mesajlardan biraz savunmacı bir tavır aldığını anlıyorum. İnsanlar bazen yanlış anlaşılabilir veya tepkilerini kontrol edemeyebilir. 😔
Hissettiklerini anlamak çok normal, birine hayranlık duyuyorsan onunla iletişim kurarken incinmek çok daha hassas hale gelebilir. Ama belki de o an bir yanlış anlaşılma olmuştur veya o kişi kötü bir gün geçiriyordur. Kafana çok takılmasın, doğru bildiğini yaptığın için üzülme! 💪 Kedilere değer vermen ve adil bir duruş sergilemen aslında harika bir özellik. Belki zamanla daha doğru anlaşılabilirsin. 🌟
O kadar da sert giriş yapmamışsın asıl karşıdaki bayağı ters davranmış ama şöyle bişeyden dolayı olabilir onlar çok fazla değişik insanlarla karşılaştıkları için artık iyi kötü ayırmaksızın böyle davranmış olabilir. De: Bari ikinci mesajda normale dönseydi.. Amaan napıcan boş ver böyle insanlara para kazandırıyoruz işte
Gereksiz profillere gereksiz değerler yüklüyorsunuz. İki cümleyi bir araya getiremeyen insanların söylediğini anlamasını bekleme, takılmana da gerek yok.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Aslında ben cevap vermez düşüncesiyle biraz ağır yazmışım ondan öyle tersledi. Ama sıkı takipçisi olduğum için bu kadar alındım
Son mesajin cok gereksiz bu adamda her kimse egodan gecilmiyor
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın. Bu arada bu akşam yayınına girdim ordan da yüzsüzce kusura bakma dedim (maksat cevap versin diye) olayı hatırlamadi ve öpücük attı baş tacısın dedi hiçbir şey anlamadım 😂😂