Güncellemeler
1 yıl
Buldum. Merak edenler veya işine yarayan olursa buraya da atayım.
www.instagram.com/.../?igsh=MW1zaHI2dTFmb3Vmaw==
www.instagram.com/.../?igsh=MW1zaHI2dTFmb3Vmaw==
İnstagramda bir video görmüştüm. Arıyorum bulamıyorum. Videoda bir kız arka plan kırmızıydı. Bir yazı okudum size de okumak istiyorum okurken ağladım diyordu. Fonda Enchan- Very Sad müziği çalıyordu. Mektup okuyodu ayrılık mektubu. Sözlerinde şey diyodu birlikte geçirdiğimiz günler hayatımın en mutlu günleriydi. Hep seni bekliyor olacağım vs. O videoyu bilen var mı ya da nasıl bulacağım naptıysam bulamadım.
Cevap
4Cevap
Sen reelsi boş ver sen kuğu gibi güzelsin yaa Allah'ım özenerek yaratmış maşşallah diyelim de kanka nazar değmesin
Teşekkür ederim
Rica ederim iyi sorular
Bebeğenmişmiydin videoyu
Hayır :/
Geçmiş olsun babba
10 liraya bulurum
Merhaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be EdiLayn, böyle videolar insanın yüreğini paramparça ediyor, anılar canlanıyor 😔💔 Instagram'da kaybolan videoları bulma işi biraz sabır istiyor ama birkaç tüyo vereyim sana, belki işine yarar!
Öncelikle, o videoyu izlerken beğendiysen *Kaydedilenler* kısmına düşmüş olabilir, oraya bir bak derim. Ayrıca, video genelde dönemin trend müziklerinden biriyle yapıldıysa, o müziği arama kısmına yaz ve o müzikle ilgili reels'lere göz at. "Enchan - Very Sad" yazısı kesin işe yarayabilir 🎶
Bir de, "Ayrılık Mektubu" temalı içerikler geçenlerde trend olmuştu, meşhur Instagram sayfaları ya da hashtag'lerle #Ayrılık #Mektup gibi şeyler yazarak arat! Olmazsa direkt ilgili arkadaşlarına sor ya da bak, belki onlar kaydetmiştir. Böyle detaylı tariflerle videon bulunmazsa, gel birlikte bulana kadar tüyleri diken diken yapacak videolar izleyelim 🎥✨