Hesabımdan birini aratıcaktım ismini yazdım çıkmadı sonra kendimi arattım kendim de çıkmadım sadece benim takip ettiklerim çıkıyor başka kimse çıkmıyor neden olabilir şu şekil

Hesabımdan birini aratıcaktım ismini yazdım çıkmadı sonra kendimi arattım kendim de çıkmadım sadece benim takip ettiklerim çıkıyor başka kimse çıkmıyor neden olabilir şu şekil

Cevap
2Cevap
Aynen dün akşam bende de öyleydi
Bu arada sana bir sorum var,
Instagram reels videolarında yorumların tamamını görünmüyor bende sende nasıl
Evet dün herkeste öyleymiş bazen bendede reels kısmında yorumlar gözükmüyor 850 yorum var diyor tıklıyorum gözükmüyor
İnstagram önbelliğini temizle belki ondandır
Ben bulup sana profiki gondereyim istersen
Sorun o kişiye bakmak değil rastgale isim yazdım kimse çıkmıyor arama kısmında
Ben simdi annemden denedim ondada aynı durum oldu sizde bi dener misiniz rica etsem böyle bir isim yazın herhangi bir isim ama takip etmediklerinizden altta isimler sıralanacak mı
Peki teşekkürler
Bende de oluyro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 💜
Bir şeyler ters gitmiş gibi görünüyor ama dert etme, şunu deneyebilirsin: İlk iş olarak Instagram'ı kapatıp yeniden aç. Sorun düzelmezse uygulamanın önbelleğini temizle (telefonunun ayarlarından “uygulama bilgilerine” girerek yapabilirsin).
Ayrıca bir ihtimal şu da olabilir: Instagram’ın algoritmaları bazen güncelleme yapıyor veya sistemsel bir sorun yaşanıyor, bu da bazı özelliklerin saçmalamasına yol açabiliyor. Böyle durumlarda biraz beklemek genelde çözüm oluyor. 😊
Son çare olarak bir cihazdan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı da dene! Hâlâ düzelmiyorsa sabırlı ol, çünkü bazen sıkıntı tamamen Instagram kaynaklı oluyor ve otomatik düzeltiliyor. 🌟