İnstagramda kişisel hesabım yok?

ben bundan 5 yıl önce instagram kullanmaya başladım ve o zamanlar çocuk aklıyla takipçi yükseltme etkinliklerine katıldım sonrasında da yeni hesap açmaya üşendiğim için lisede tanıştığım kişilere kendi fotoğrafımın olmadığı, 4k takipçili o hesabımın adını verdim yani şu an tüm tanıdıklarla o hesaptan takipleşiyoruz. sonrasında çoğunlukla sanaldan arkadaşlarımın olduğu bir 'priv' hesabı açtım ve oradan devam ettim ama yine özgüven eksikliğimden dolayı fotoğraf çekilmediğim için o hesabımda da kendi fotoğrafım yok. artık çok utanıyorum çünkü kişisel hesabım yerine geçtiği o hesabımda takipçi sayım çok fazla ve sosyal biri de değilim üstelik öne çıkanlarımda kendi fotoğrafım da yok ve şu an koyarsam da çok geç olacakmış gibi hissediyorum. yeni bir hesap açtım ama kişisel hesap nasıl yönetilir onu da bilmiyorum. kısaca öne çıkanlarımın düzenli olduğu, 400-300 takipçili tipik bir kişiselim olsun istiyorum. dediğim gibi kişisel hesap nasıl yönetilir bir bilgim yok ve sıfırdan başlayacağım, ne yapabilirim bilgi verir misiniz?
İnstagramda kişisel hesabım yok?