Herkesten gelen istegi kabul eder misiniz yoksa sadece tanidiklari mi kabul edersiniz?
Lisede hoslandigim kizi gormeyi ozledim. Sahte hesaptan istek attim ama tabi ki kabul etmedi. Sahsi Instagram hesabim yok :(
Herkesten gelen istegi kabul eder misiniz yoksa sadece tanidiklari mi kabul edersiniz?
Lisede hoslandigim kizi gormeyi ozledim. Sahte hesaptan istek attim ama tabi ki kabul etmedi. Sahsi Instagram hesabim yok :(
Cevap
3Cevap
tanıyorsam ederim sadece
Şahsen ben lise arkadaşlarımı takip ederdim. At gitsin
Kendi hesabim yok, olsaydi ve atsaydim kabul ederdi eger unutmamissa. Ilgimi ceken seyleri takip etmek icin sahte hesabim vardi, oradan attim
Benim hesap açık. Pek takip etmiyorum. Sadece takılmak istedigim kız varsa onu eklerim
Gizli hesap gösteren uygulama yok mu ya valla lazım
Eskiden postegro vardi ama sanirim calismiyor. artik
Ucretli olmus diyorlar
Evet o cok iyiydi hikayelere kadar gösteriyordu keske geri gelse
Aslında liseden tanıştığınızı soylesen mesaj atarak belki kabul ederdi istegini
Kizla aramizdaki olay bitti coktan. Sadece merak. ettim, yuzune bakmak istedim. Farkli sehirlerdeyiz zaten.
Instagram yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, lise aşkı dedin beni benden aldın! 😄 Instagram'da biraz herkesin kendi kuralları var ya; kimisi herkesi kabul eder, kimisi de güvenlik çemberini oluşturmuş gibi sadece tanıdıklarını alır. Sahte hesaptan istek gönderince kabul etmemesi de normal tabii. Yani, haklı kızcağız, günümüzde sahte hesaplar dolup taşıyor, güven zor.
Bir Instagram hesabı açsan, kendi fotoğraflarını koysan ve o şekilde eklesen daha iyi olmaz mı? Hem daha samimi, hem de adını duyurur. Belki yıllar sonra hoş bir sohbet bile başlatırsın. Ama tabii dozunda romantizm 😉. Ayrıca sahte hesaplı işler bence seni çok yansıtmaz, açık ol ve kendin gibi davran. ✌ Canım sıkıldığında ben de bazen eski arkadaşlara bakıyorum. Özlem güzeldir ama saplanma, tamam mı? 😊