Kızlar, Erkek arkadaşımın telinden X’te bir kız ile konuşmalarını okudum. Ve aldatıldım mı anlayamadım onu ben nasıl izlerim acil?

Beş gün önce telefonunu elime aldım amacım karıştırmak falan değildi arka plana Twitter’a açıktı Twitter’da çok fazla vakit geçirir sürekli kaynar durur yeni bir hesap açmıştı dört ay önce bu para kazanmaya çalışılan hesaplar var ya onlardan premium falan satın almıştı hesabına bunların hepsini biliyordum neyse çok üzerine düşmedim çünkü her şey gelip anlatıyordu şöyle oldu şu kadar takipçi geldi o kadar böyle etkileşim oldu şu kadar etkileşim olursa bu kadar para geliyormuş işte bir sene zaman lazımmış işte bana da uğraşacak bir şey çıktı zaten gibi cümleler kuruyordu neyse üzerine düşmemiştim elime telefonu bir aldım Twitter’da bir kızla DM de yazışmışlar boyum bir 83 Fenerbahçeliyim işte kızla fenerbahçelimiş ortak noktaları var böyle kızın mizah anlayışı varmış ben bunları okuyunca telefonu direk elimden bıraktım ve odaya gittim başımdan aşağı kaynar sular döküldü neyse sonra yanıma geldi anlamış olsa gerek mesajları silmiş bana geldi işte ne oldu falan dedi dedim ağlayarak senden beklemezdim bunu falan o da dedi ki ortada bir şey yok ciddi bir şey de yok sadece menşın üzerinden dönen yazışmalar dedi tabii ki de kendini savundu beni anladığını söyledi hak verdiğini özür diledi ayrılmak istiyorsan ayrıldım dedim ama bunu düzgünce söyle bana yani dedim ben seni aldatmadım sadece dediğim gibi yazışmalar bundan ibaret dedi ama beş gündür içim içimi yiyor bilmiyorum beni anlayabiliyor musunuz şu an ama üç yıllık bir ilişki olduğu için insan bir anda silip atamıyor çekip de gidemiyor çok fazla emek verdim bu ilişkiye Bana sıkıldım senden artık olmuyor dese ben bunu anlarım anlayabilecek kapasitede bir insanım konuşuruz bitiririz ama bu şekilde bir durumdan ötürü biterse gerçekten çok üzülürüm Twitter hakkında pek fazla bir bilgim yok bu yüzden nasıl takip ederim ne yapmam gerekiyor arkadaş sitesine nasıl erişirim girdiğimde çok fazla detaylı çıkmıyor çünkü o yeni açtığı hesabını ben takip etmiyorum herkese açık bir hesap kısacası yardımlarınızı bekliyorum bu konuda ne yapmam gerekiyor fikir de verebilirsiniz ayrıca insan böyle olduğu zaman beyni duruyor hiçbir şekilde bir şey düşünemiyor

Kızlar, Erkek arkadaşımın telinden X’te bir kız ile konuşmalarını okudum. Ve aldatıldım mı anlayamadım onu ben nasıl izlerim acil?