Bana çok itici ve manasız geliyor ağzına bi tane de çakasım geliyor yapanın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkeklerin ilgisini çekmek ay bakın ne kadar güzelim gibi bir imada bulunmak. İşe yarıyor mu dersen aldıkları beğeni sayılarına göre dikkat çekiyorlar herhalde ama gerek var mı bence de yok. Bir yazı vardı geçmişte bazı şizofreni vakalarında buna benzer bir yüz ifadesi oluyormuş diye okudum gerçek mi bilmiyorum ama ben hoşlanmıyorsunuz iyi ki bu moda geçti. En azından ben eskisi kadar denk gelmiyorum
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBana da itici geliyor ama altında bir anlam aramıyorum ya da bunu dert edinmiyorum kendime, kimseye bi zararı yok ya istediğini yapar, çok merak ediyorsan denk geldiğinde kendilerine sorsana, erkekler de kadınlara her konuda b. k atmak için hazırda bekliyor ya hemen üşüşmüşler
00 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılBana da çok itici geliyor ama en çok itici gelen şey bazı kadınların dudaklarını estetik operasyon ile şişirmesi, gerçekten dudaklarını yastık gibi kabarttıkları zaman güzel veya çekici falan olduklarını mı düşünüyorlar?
03 Yorumla
Soran1 yılDozunda yapıldığı sürece bence yapılmalı bende dolgu yok ama dozu önemli
- 1 yıl
Hani vücudunda bir yer enfeksiyon kapar şişer ya aynı onun gibi hastalıklı duruyor bazılarının dudakları at ağzı gibi
1 yılayrılma sebebi tehlikeli sevgili olunmaması gereken kız işaretleri gibi :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
74Cevap
1 yılSokak ta gördüğüm çoğu kadın, çıta gibi zayıf, ağzı, yüzü, kaşı, gözü, kı. çı, başı her yeri plastik ile şişirilmiş, sarı plastik ördek seri üretiminden çıkmış gibi, ayrıca sanki bir tek onlar da varmışçasına açık saçık giyinip kendilerini bir b. ok zannetmeleri yok mu.. Erkekler olarak midemiz bulanıyor artık bunları görmekten.. Sabah sabah yükselttiniz beni.
517 Yorumla- 1 yıl
Adamm haklıı;)
- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL Çok sinirlendim vahşi melek.. Bu arada nick ile fotoğraf uyumunu pek yakalayamadım : ) Eğer resimde ki siz iseniz, melek kısmı kesinlikle hak ediyor fakat vahşi bir tarafınız oldugunu sanmıyorum : )
- 1 yıl
Şşşşş sakinn ol yaa bşy demedim haklısın dedim;) profilimede yorum yapmışsın ama sen sanmıyosun:))
- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL tepkim size değil merak etmeyin :) Öyle deyip kendinize haksızlık etmeyin bana kalırsa, Kemal Sunal ın ilk filmi olan 84 yapımıydı sanırım, Tatlı dillim diye bir film vardı, Filiz Akın nın köylü kızı rolünü canlandırdığı, Tarık Akan nın basketbolcu olduğu, belki hatırlarsınız.. Direkt onu anımsattınız bana : ) Demek neymiş estetiğe ihtiyaç duyulmadan da çok güzel olunabiliyormuş :)
- 1 yıl
Oowww ağzında iyi laf yapııyoo;) ama böyle süslü cümleler bana işlemez;))
- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL Herhangi bir işlem yapmak gibi bir amacım yok masum görünen vahşi melek hanımefendi : ) Lütfen her erkeği ; Yeter ki kadın olsun , ne olursa olsun diyip ağzından salyasını akıtanlarla bir tutmamanızı tavsiye ederim.. Masum tarafınızın altında vahşi bir yönünüz oldugunu bildiğim için, cevap yazarken kelimeleri dikkatli seçmeye çalışıyorum : )
- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL Çok sinirlendim vahşi melek.. Bu arada nick ile fotoğraf uyumunu pek yakalayamadım : ) Eğer resimde ki siz iseniz, melek kısmı kesinlikle hak ediyor fakat vahşi bir tarafınız oldugunu sanmıyorum : ) hahahahahaha
- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL Bir insanın karşısındaki insanın dış güzelliğini beğeniyor olması ona yürüdüğü anlamına gelmez hanımefendi.. O dedikleriniz üstte bahsettiğim damacanaya hallenen kimseler için geçerli : ) 2 güzel söz söyledik hemen bizi farklı durumlarla itham ettiniz.. Vallaha siz kadınlar çok karısık varlıklarsınız, Bir websitesinde üyelik açıp resmini koyan karşı cinsime yürümeyecek kadar tecrübeliyim çok şükür.. Ön yargılarınızdan arının.
- 1 yıl
Bakk aslan parçası öncelikle bn sana bana yürüyosun demedimm bu bir.. Güzel diye bahs ettiğin edebiyatcılıktan seni yargılamadım bu ikii. İlk yaptığın yorumda wahşi bir tarafım olmadığı dile getirip sonrasında ise masum görünümüm altında wahşi bir yönüm olduğunu söyledinn buda üç.. kendinlemi çelişiyon adamm;)) orucmu kafa yaptı acep hahahha
- 1 yıl
@Belin35 Erkekler bu kadınlarla yatar ama doğal kadınlarla evlenir..
- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL Tamam sorun yok, ne diyorsanız o dur.. Selametle
- 1 yıl
Eywallahhh;)
- 1 yıl
Soruyu soran kişiden dee özürdilerim sorusunu batırdık;))
- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL Haydaa soru sizin değil miydi : ) Ne küfür yedik kimbilir : )
- 1 yıl
Hahahah adam soruyu benim sorduğumu sanmışşş;)))
- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL Öyle bir özverili cevaplar veriyodunuz ki tabii ki sizin sandım : ) Bilseydim eyvallah demezdim : )
1 yılHerkese olmuyor bu poz ama bazı eşek sıpalarına yakışıyor 🙂 bir amaç için yapan var mı bilmiyorum ama kadınlar biraz böyle çocuksu işte seviyorlar, bu tip şirinliklere çok anlam yüklememek lazım.
31 Yorumla
Soran1 yılÇocuksu olduklarını değiş çekici olduklarını düşünüyorlar
İnternet & Teknoloji konusunda 406 cevap paylaştı. Modaya kapılıp her fotoda dudak büzenin sevgilisini buldum hayırlı olsun
https://www.youtube.com/embed/qfdDeFRoy8g20 YorumlaAhha bizde senin agzına çakarız ozaman harıka bi poz ve cok güzel ama nolur yakışmayan ve dudagını büzemeyen yapmasın komik oluyo
27 Yorumla- 1 yıl
Dudağını büzünce de ineğin gotüne benziyosunuz ama😂😂
Soran1 yılEe yakışmayan yapmasın diyorsun sonra demekki kimseye yakışmıyor
Soran1 yılAbla bana çok yakışıyor ama neden beğenmediğim bir şeyi yapayım
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar hemen soranı linclemjs kuyruklarina fena bastın anlaşılan. Dudak buzmek nedir ördek totosu gibi oluyor 😂 tabi isteyen ördeğin totosu gibi buzebilur bizene de hoş durmuyor onu soylim dedim😂😂
21 Yorumla
Soran1 yılYapıyorlar ondan bende ergenliğimde öyleydim sonra napıyorum lan ben dedim ergenlikte bıraktım 😂
1 yılEskiden daha çoktu şimdilerde azaldı onu yapanlar. Birkaç yıl önce, o şekilde poz verenlerin psikolojilerinin bozuk olduğu ve zekalarının gerilediği yönünde bir araştırma yazısı okumuştum. Ondan sonra öylelerine "delidir" deyip geçtim😂😂
00 Yorumla
1 yılAraştırmalara göre öyle poz vermek bir psikolojik rahatsızlık zaten, eğer size manasız geliyorsa onlara göre zihnen daha sağlıklısınız demektir.
10 Yorumla
1 yılOnun bir ayarı var, dozunu ayarlayan ve kendine yakıştıran güzel oluyor ama ayarı kaçıranlar var maymuna dönüyor, insan kendine ne yakışıyor bilecek biraz ya
10 Yorumla
1 yılKendi tercihleri öyle begeniyorlar kendilerini demek ki ama kisisel gorusum itici bi de sarki söyleyip dudak büzerek st atanlarrr
01 Yorumla
Soran1 yılEvet buradaki mesele karışmak değil zaten ya
Bu sekilde foto cekinen kizlarin agizlwrinin tam ortasina WC terligiyle vuracan bak bakalaim birdaha boyle poz verirmi 😂😂
10 Yorumla
1 yılHele şükür bu pozu sevmeyen birine denk geldim yarabbi çok şükür
12 Yorumla
Soran1 yılKızlar linçlemiş erkekler böyle poz vermiyor mdkwmdldöfö
- 1 yıl
Hahahhahah çünkü hiç hoş gözükmüyor erkekler bu yüzden sevmiyor 😂😂
Öncelikle itici geldiğini belirtebilirim. Onun haricine kendine aşırı güvenen, 'Bak benim hayatım muhteşem, seninki nasıl?' iması taşıyan bir ifade olduğunu düşünüyorum. Ayrıca insan sadece sevdiği kişiye öpücük pozu vermeli diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnsanların mutlulukları bu kadar batacak kadar hayata neden karamsar baktığını sorgula bence sana ne milletten.
21 Yorumla
Soran1 yılYahu birini hedef olarak göstersem haklısın ama burada biri hedef değil ayrıca dudak büzünce kim mutlu oluyor karamsar baktığım bundan mı çıktı pes yani
1 yılBilmiyorum. Açıkçası bende merak ediyorum. Pek sevmediğim bir poz şekli. Bir de bunun dil çıkartmalı hali var daha da sinir bozucu.
00 Yorumla
1 yılYakisana yakışıyor da yakismayan çok itici geliyor bana
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı.
1 yılDudakları güzelse büzebilir. Değilse at g*tüne benziyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDişilik içgüdüsü olarak görüyorum, yani istekli bir kızım demek oluyor gibi bişey. Ve bu anlama geldiği için de edepli olan bir kızın veya kadının yapmayacağı şeydir.
00 Yorumla
1 yılAlışkanlık oldu ne zaman kamera açılsa verdiğim ilk poz
00 Yorumla
1 yılÖzgüveni olmayan ezik tiplerin dikkat çekme kıvranmaları.
00 Yorumla
1 yılYani diyorki ben yolluyum araban paran falan varsa gel bana
00 Yorumla
1 yılşizofreni ile ilgisi varmış öyle okumuştum internette
00 YorumlaBir tanıdığım sürekli yapıyordu çok itici buluyordum 😒
00 Yorumla
1 yılPsikolojik rahatsızlığı olanlar çekermiş böyle foto
00 Yorumla
1 yılEn itici bulduğum poz şeklidir. Gereksiz ve hoş durmuyor bence de
00 Yorumla
1 yılBana da manasız geliyor birşeyi de benzemiyor insanı. Yüzüne de çirkin gösteriyor ayrıca
00 Yorumla
1 yılDi mi aynada yandan domalık poz veren kızlar daha iyi
02 Yorumla
Soran1 yılİyiki onuda yapmıyorum
- 1 yıl
Sen ne yapıyorsun
buna tek sinir olan kişi ben değilmişim, o büzüştürerek eşeğin damına benzettikleri dudaklarına her gördüğümde kürekle vurasım geliyor
21 Yorumla
Soran1 yılTercümanımsın 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de lavabonun kenarını poposunun arasına alıp çekilen fotoların amacını çok merak ediyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılFarkında mısın ikiside genelde kadınları eleştiriyor
Cevap sahibi1 yılOlabilir de hani bizi obje olarak görmeyin diyenlerin yaşadığı çelişkiyi anlamıyorum
Gayet güzel bence dişil enerjimizi ortaya çıkartıyor 😍
11 Yorumla
Soran1 yılÇıkartmıyor
Kendini begendirmek icin girilen haller. Erkekleri bilemem ama bana cok igrenc geliyo düz dursa daha cekici dururlar
11 Yorumla
Soran1 yılErkeklere manasız geliyor ben ilk onların beğenmeyşşini farkettim
Gizli Üye(30-35)1 yılÖpüşmeye hazırım mi diyorlar acaba 😂 cok komik bir poz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİçinin ateşi dışına vurmuş biri olmasını anlarım ve ergence bulurum 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErgenlerin yaptığı dikkat çekme hareketi. Büyükler yapınca cinnet geçiriyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılPsikolojik olarak sağlıklı olduklarını düşünmüyorum.
00 Yorumla
1 yılEvet ya mesela çok güzel gelen bir kız dudak büzme hareketini yaptıktan sonra aşırı itici ve çirkin gelmeye başlıyor gözümde
00 Yorumla
1 yılKeyfimden yapıyorum ben ilgi çekmek içinde değil kimse içinde değil hoşuma gidiyor bu kadar.
02 Yorumla
Soran1 yılYani aslında paylaşan kısım garip
- 1 yıl
Yok ya emin ol çoğunluğu keyfi paylaşıyor
Canım nasıl isterse öyle poz veririm bi buna karışmadığınız kalmıştı.
01 Yorumla
Soran1 yılYap ya da yapma demedik
Bnde sevmiyordum da bu ara kendi kendime fotograf cekinirken yapmaya basladim ama paylasmam bi yerde
01 Yorumla
1 yılNiye bu kadar abartmissiniz ya normal icinden oyle gelmiştir oyle poz vermistir
03 Yorumla
Soran1 yılSoru sormakla abartmanın ne alakası var kimse bişi sormasın o zaman
- 1 yıl
Ben yorumlari kasdettim. Bence sen bi tik gerginsin
Soran1 yılGergin olsam burada değil gerçek hayatta sergilerim
1 yılGüzel dudaklarım var demek gibi 😂 pazarlıyor sanki 😂
00 Yorumla
1 yılBazen ciddi ortamlarda bile o şekilde poz vermekten korkuyorum aahahahah
00 Yorumla
1 yılO istemsizce oluyo ve bence tatlı duruyo bazıları için
01 Yorumla- 1 yıl
abartma istersen
İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. kişi öyle tercih etmiştir
11 Yorumla
Soran1 yılVaov harbi mi zorla diye düşündük
Gizli Üye(30-35)1 yılAl benden de o kadar mk larımın sanki. bşr b. k varda öyle yapıyorlar kadınlarda görüyorum bunu sadece
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yıldisil enerji göstergesi
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı.
1 yılMaymunlar öyle yapıyor.
10 Yorumla
1 yılErgen kezban pozudur demode itici
10 Yorumlaakışkanlık kamera açılınca hep verdiğim poz
10 YorumlaHoş bir haraket değil
10 Yorumla
1 yılilgi manyaklığı
10 Yorumla
1 yılSeni büzerim demek 🤣🤣
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılPoz işte yani ne amacı olabilir ki başka
10 Yorumla
1 yıl17 yaşımda çok yapardım
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılAl benden de o kadar. 🤦♂️
00 Yorumla güzel olduğunu sanıyorlar heralde
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 401 cevap paylaştı. Ponçik görünmeye çalışıyorlar heralde
00 YorumlaSıkıldım bunu gormekten
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir amacı yok
00 Yorumla Bana çok saçma ve yapmacık geliyor 😏
00 YorumlaHastalık diye biliyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?