İnstagrama giriş sorunu yaşayan var mı yoksa tek sorun yaşayan ben miyim? Arkadaşlar instagrama giremiyorum sayfa yenilenemiyor bağlantı sorunu falan diyor. Evdeki internette bu böyle yalnız dışarda bir yerde bağlanınca açılıyor. Nasıl bir sorun bu bir türlü anlayamadım nasıl düzeltilebilir? Evdeki internetin de başka sorunu yok her sayfayı açıyor hatta bilgisayar tarayıcısından da instagrama giriş yapabiliyorum ama bilgisayardan da kullanılamıyor biliyorsunuzdur. Sadece İnstagram uygulamasında sorun çıkıyor?instagrama giremiyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Son dönemde yaşanan çökmeler nedeniyle instagrama giremiyorum diyenlerin sayısında bir artış var. İnstagrama giriş sorunu yaşamanın birden çok sebebi olabilir.
İnstagrama Giriş Sorunu Nasıl Çözülür?
- İnternetinizden kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Wi-Fi ile deniyorsanız mobil internet ile, mobil internet ile deniyorsanız Wi-Fi ile giriş yapmaya çabalayın. Wi-Fi ile sorun yaşıyorsanız modem resetlemenizi tavsiye ederim. - İnternette sorun yoksa, uygulama kaynaklı bir giriş sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyerek denemenizi öneririm. - Hala sorununuz sürüyorsa, hesabınız kapatılmış olabilir ya da giriş bilgileri yanlış olabilir. Giriş bilgilerinizi kontrol edin ve hesabınıza tarayıcı üzerinden giriş yapmaya çalışın. - Tüm bunları denemenize rağmen giriş sorunu devam ediyorsa, sorununuz bu olabilir;
instagram çöktü
Instagram ve diğer uygulamalarda son dönemlerde sık sık küresel çapta çökmeler yaşıyor. Bu durumda düzelene kadar beklemek faydalı olacaktır :)
yok. hatta şöyle söylim bir ay önce okuldaydım bir sorun yoktu eve dönünce giriş yapamadım kardeşimin tabletine falan baktım onunki açılıyor mu diye o da açılmıyodu genel bir sorun olabilceğini düşündüm. eve döndükten bir hafta sonra tekrar okula gitmem gerekti bütünlemeler için falan dönünce kampüsün netine bağlanıyorum orda mesela yine girdim bir sorun çıkmadı. 3 4 gün önce eve dönünce yine giriş yapamadım sayfa yenilenmiyo falan. ama şöyle bir durum var işte evdeki internette bir sorun var desem sadece instagramda yapıyo bunu başka şeylerde hiç bir sorunla karşılaşmadım
şimdi her şeye bişey buluyosun diceksin ama.. telefonla bir alakası mı vardır kesin? çünkü dediğim gbi başka cihazlardan da denedim onlarda da olmadı? bide illa vaz mı geçiim hiç anlayan biri çıkmaz mı :(
Eğer instagram erişim engeli aldıysanız giremezsiniz, ancak şöyle bir durum var erişim engeli alsanız repost vs. instagram özel programlarını kullanamazsınız. Kullandığınız mobil ile uygulamanın hafızası uyuşmayabilir. Mobil hangi marka ve işlemcisi nedir?
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
s3 mini işlemciyi bilmiyorum şu an. yalnız başka bir yerde sorun çıkmıyor ya da mpobil verim olunca da cıkmıyor ama su an kendi internet paketim yok evdeki internete bağlanıyorum sadece evdekinde olmuyor
Uygulamanın çift verisi olabilir. Çift veri nedir? Diyorsanız eğer; sürekli silip tekrar yüklemek uygulama adına çerez, veri ve dosya biriktirebilir. Dolayısıyla bu da uygulamanın erişimine izin vermez ve uygulamanın alanını kaplar.
Çözüm olarak, instagram'dan kalıntı olan verileri ve çerezleri sıfırlamayı deneyin.
merhaba ben telefondan ınstagrama girebiliyorum ama bilgisyardan giremiyorum sorun oluştu diyor bilgisayarıma bu arada dm for ınstagramı indirmilştim sorunum nasıl düzelir bakarmısınız
Arkadaşlar telefonumun kendi interneti (veri) facebook whatsapp vb. uygulamalara giriyor. Fakat instagrama girdiğinde fotoğraflar açılmıyor. Tekrar yüklemek için basın diyor ne kadar bassamda açılmıyor. Ama wifi yle başka bir ağa bağlandığımda gayet normal açıyor. Hattım avea Lütfen yardımcı olurmusunuz? Şimdiden teşekkürler
Ya arkadaslar instagramima giriyorum girer girmez hemen akis yenilenemedi diyip cikio kendiliginden instagrami silip yeniden yukledim facebook uzerinden instagramimin sifresini deistirdim ama hâlâ girio girdigi an akis yenilenemedi diyip cikio lutfen yardimci olabilecek varsa yardimci olsun daha once boyle bisi yasayan varsa lutfen yardim edin yaLUTFENNNNN
Instagrama girdim, çözdüm çok güzel. Telefonu PC ye bağladım. Android secure dosyasındaki ınstagramı resimler arasına SD karta kopyaladım. Çok güzel giriyor işliyor... Selam...
geçmiyo ya epeydir aynı durum hayır başka biyerde sorun yok sadece evdeki wifide acılmıyor. evdeki netin de bir sorunu yok başka bişeyde sorun yaşamıyorum hiç
şöyle anlatiim bendeki durumu okuldayken kampüsün netine bağlanıyorum bir sorun olmuyor yaklaşık 1 ay önce memlekete döndüm ve instagrama bağlanamamaya başladım kardeşim de giremeyince genel bir sorun olduğunu düşündüm ama bir hafta sonra okula dönmek zorunda kaldım bütünlemeler için ordayken de tekrar bağlanabildim hiç bir sorun cıkmadı 3 gün önce tekrar eve döndüm yine giremiyorum. yani evdeki nette bir sorun var dicem ama sadece uygulama açılmıyor başka heryere rahatca bağlanabiliyorum
En İyi Cevaplar