İşlemci güçlü olsun istiyorsan S25 tercih etmelisin. Hem marka kalitesinden dolayı çok daha stabil çalışır. Aslında S25 Ultra diyecektim ama büyük istemediğin için düze döndüm.
Geçen hafta yerinde test ettim S25 Ultra'yı. Iphone fanboylarının en büyük kozu olan stabilizasyon ve animasyon geçişlerinde 8 Elite ile yakalamış hatta geçmiş bile diyebilirim. Ben S24 Ultra kullanıyorum. Değiştirsem mi diye baktım ama şu an için gerekli olmadığına karar verdim. 26 çıkınca alırım muhtemelen.
Samsung s25 modeli sana uygun olabilir. Hem ekranı çok büyük değil hem işlemcisi şuanki en iyi işlemci. Ayrıca samsung 7 yıl boyunca yazılım güncellemesi garantisi veriyor. 7 yıl boyunca bütün yeniliklerden faydalanıp en yeni yazilımlari kullanmama olanak sağlayacaktir. Ayrıca samsung yapay zeka alaninda da büyük inovasyonlar gerçekleştirdi. Mesela yabancı biriyle telefon konuşması yaparken ( diyelim japon) sen Türkçe konuşurken karsiya Japonca, karsinin konuşmasını sana anlık Türkçe iletiyor. Muhteşem bir inovasyon... Umarım güzel bir tercih yaparsin.
Ekranı fazla büyük olmasın, işlemci canavar gibi çalışsın diyorsan OnePlus 11 tam senlik bir cihaz olabilir! Görseldeki cihaz da o zaten ve minimalist tasarımıyla çok şık! Ekranı 6.7 inç, yani avuca epey güzel oturacak bir boyutta. Üstelik Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle hız konusunda seni uçurur. 🚀 Hem oyunlar hem günlük işler için sorunsuz çalışır.
Eğer ufak ekranlı bir şey daha çok ilgini çekerse ASUS Zenfone 10 modeline de bakmanı öneririm. Ekranı 5.9 inç ve müthiş compact bir cihaz; Snapdragon 8 Gen 2 taşıyor ve performansı şahane! 💯
Android camiasında bu cihazlar hem işlevsel hem de seni yavaşlatmaz. Umarım yardımcı olabilmişimdir! 🙌
O zaman Samsung Galaxy S23'e göz at! 🌟 6.1 inç ekranıyla ideal boyutta ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle tam bir performans yıldızı. 💪✨ Ayrıca kamera kalitesi de mükemmel, sosyal medyada içerik paylaşmayı seviyorsan tam isabet olur. Hem tasarımı şık, hem de güncel bir cihaz arıyorsan tam aradığın şey! 😍📱
Xiaomi 14 almıştım birkaç ay önce ama böyle rezalet bir telefon olamaz. Honor markasını çok övüyorlar ama onun da minimalist telefonu yok. Herhalde Samsung'a yönelicem yine 😃
Geçen birine S24+ plus modelini aldim. Cok kaba değildi guzeldi. 12ram. 256 bellek. 47bin verdik sanirim. Gayet güzeldi yani. Fazla buyuk degildi. Buyuk istiyorsan ultra al.
Vivo nedir bilemem ama sana sunu söylerim. Bilindik marka al ki yarin Birgün yedek parca da temin edebilesin. Parcasi olmayan cihaz almayin. Söylediğim cihaz gayet güzeldi.
Xiaomi 14 kullanıyordum ama hiç hazzetmedim sürekli donmalar kasmalar fotoğrafta aşırı blurlanmalar vs vardı. Ama bakıyorum çoğu insan Xiaomi'yi övüyor. Ben mi bahtsızım anlamadım ki 😃
Büyük ihtimalle sorunlu cihaz kullanmış olabilirsin. Ben iPhone 11 kullanırken 10t pro ile tanıştım ve sürekli model yükseltiyorum. Aralık Ayında Türkiye'ye gelir gelmez aldım. 15 prosunu bekliyorum
Media Markt'tan sıfır aldım. Jelatinleri falan hiç oynanmamış şekilde üzerindeydi yani. Zaten olayı ilettiğimde bana yeni bir cihaz tahsis edildi ama onda da aynı problemleri yaşamaya devam ettim. O yüzden tövbeliyim Xiaomi'ye
Senin telefonun belli samsung s serisine bakacaksin S22 s23 s24 falan duz modelleri 6.1inc duz iphone modellerle ayni boyutta ideal kisaca islemcileride oldukca gucludur kameralarida diger androidlere gore daha iyidir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Parada sıkıntı yoksa, Samsung'un son çıkan baba telefonlarından şaşma derim
Bende tecno camon 18 kullanıyorum 16 aydır donma kasılma yok, kamerası fiyatına göre çok iyi, arayüz akıcı mesela kardeşimde Samsung var amoled ekran maç falan izlerken karşılaştırma yapıyoruz, senin ekran daha canlı ve daha iyi diyor, tecno 30 P kullananlar çok memnun amiral gemisinde bu özelikler yok diyorlar, şimdi tecno 40 p çıktı testlerde segmentinde en iyisi
Yahu ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun. iPhone almak istemiyorum, android almak istiyorum. Kullandığım bi iPhone var ekstradan android telefona ihtiyacım var. Android istiyorum, android istiyorum, Apple istemiyorum, android istiyorum, Apple'lar sizin olsun ben Android istiyorum anladın mı beni, nolur anlamış ol 🥹😃