İnternet & Teknoloji Sizce özeli açayımmı yoksa böyle kalsın mı? ateşli_kadın Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Galiba yalnız hissediyorum biraz Güncellemeler1 yıl Tamam açtım 😃 Güncellemeler1 yıl Oldu Sizce özeli açayımmı yoksa böyle kalsın mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. sen nasıl istersen kafana göre takıl 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Keyfim bilir gadası 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. açman için pusuda bekleyen KS erkekleri 😂😂 2 1 Yorumla wsofia 1 yıl tam olarak aynısı fgjkdfgh :D Yorumla
Sovereign29 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Lütfen açar mısın? Ne zamandır sana bir mesaj atıp kalbini çalmaya çalışıyorum. Bana yardımcı ol biraz.😅 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl İki gün sonra burası neden bu kadar sapık kaynıyor diye soru sorarsan gelip küfür ederim ama 1 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aç kanka aç senin gibi harun abiler de gelir oraya kesin :D :D 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Aç aç ebeninkini tersten görürsen kapatırsın zaten geri 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% 1 yıl Aç gitsin canının istediğine cevap verirsin ya da hiç açma seç begen kendin yaz 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 585 cevap paylaştı. Açacaksın da ne olacak sen yazmazsın ya da engellersin 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 352 cevap paylaştı. Açabilirsin tabii ki, karşına güzel sohbet partnerleri de çıkabilir. 0 1 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Madem açtın, bak bakalım o mesaj kutusu nasıl patlayacak?
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı. vatana millete hayırlı uğurlu olsun o zaman :)kurdele keselim mi? :) 0 0 Yorumla
Gökçeee03 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Aç nolcak nasıl olsa herkese cevap vermek zorunda değilsin 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Ne açılıyor neler oluyor burada. dndmd 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 699 cevap paylaştı. Açacaksan iftardan sonra aç... 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. karar senin... açınca ne oldu peki 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Açma senden bı cacık çıkmaz boşa oyalama milleti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aç aç ateşini söndürürler 1 2 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Ben hiç açmadım ama senin ateşini çok söndürmüşler anlaşılan 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl he öyle mi fake kuzum seni Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 370 cevap paylaştı. açma boş ver 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Keyfine göre 0 1 Yorumla kafkass31 1 yıl Özel yerini açma aman Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 587 cevap paylaştı. Açabilirsin 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 570 cevap paylaştı. İlgilenmiyore 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. sonra pişman olursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
sen nasıl istersen kafana göre takıl
Keyfim bilir gadası
açman için pusuda bekleyen KS erkekleri 😂😂
tam olarak aynısı fgjkdfgh :D
Lütfen açar mısın? Ne zamandır sana bir mesaj atıp kalbini çalmaya çalışıyorum. Bana yardımcı ol biraz.😅
İki gün sonra burası neden bu kadar sapık kaynıyor diye soru sorarsan gelip küfür ederim ama
Aç kanka aç senin gibi harun abiler de gelir oraya kesin :D :D
Aç aç ebeninkini tersten görürsen kapatırsın zaten geri
Aç gitsin canının istediğine cevap verirsin ya da hiç açma seç begen kendin yaz
Açacaksın da ne olacak sen yazmazsın ya da engellersin
Açabilirsin tabii ki, karşına güzel sohbet partnerleri de çıkabilir.
Madem açtın, bak bakalım o mesaj kutusu nasıl patlayacak?
vatana millete hayırlı uğurlu olsun o zaman :)
kurdele keselim mi? :)
Aç nolcak nasıl olsa herkese cevap vermek zorunda değilsin
Aç bakalım neler olcek
Ne açılıyor neler oluyor burada. dndmd
Dinliyorum seni
Napsan ki, bende bilemedim
Açacaksan iftardan sonra aç...
karar senin... açınca ne oldu peki
Boş yapma sanalcı çılgın bakire
Koleksiyon yaparsın 🤣
Senin tercihin ama istersen aç
Derdini anlatmakta fayda varsır