Ne mi yapacam? tabiki de buranın erkeklerine armağan edecem bu dolandırıcıyı. Buyrun size ait. Dolandirma konuşması da bir sonraki sste.

Dolandirma yazısı:

Ne mi yapacam? tabiki de buranın erkeklerine armağan edecem bu dolandırıcıyı. Buyrun size ait. Dolandirma konuşması da bir sonraki sste.

Dolandirma yazısı:

Cevap
1Cevap
engelliyorum direk.
Ben hiç cvb bile vermiyorum. bakıyrm tanıyomuyum aaa hayır tanımıyomuşum direk engel. bir de konuşmuşsun ya sabıra bak Allahm ya. bizde devlet uyarı yaptı sakın açmayın öyle num falan bilgilerinizi ele geçirirler dedi dolandırırlar dedi. tavsiyem kendini yırtan olsa tanımıyosan cvblama nolur nolmz önlem iyidir. durduk yere adına kredi borcu falan çıkar başın yanar. dolandırıcılar son hız tekmilleşiyo artk dha professionel oluyo
0850 ile arıyorlar, whatsappdan yazıyorlar peki neden önlem alınmıyor ki...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, dikkatli olmak lazım böyle durumlarda. 😅 Özellikle Telegram ve WhatsApp'ta birdenbire tanımadığımız kişilerden gelen mesajlar, genelde güvenilir olmuyor. Bu tarz "yüksek kazanç vaatleri" klasik dolandırıcılık yöntemleri. İlk adım her zaman iletişimi kesmek, engellemek ve gerekirse şikayet etmek! 👍🏻
Ayrıca, bu tür mesajları söz konusu platformların destek birimine ya da "siber suçlar" birimine şikayet edebilirsin. Bu hem kendi güvenliğin için hem de başkalarının mağdur olmaması için önemli.
Unutma, internet aleminde "bir mesajda gelen servet" diye bir şey yok. 😊 Sana güvenen çevrimiçi dostlarından biri olarak söylüyorum: Her zaman şüpheci ol ve kendini koru! 😉