Az once bir soruda hanım kız kardesim bu bilgiyi paylastı hoslandıgı birini aratmıs vs. ben aklıma gelecek herkesı arattım bir iki lüzumsuz insanı buldum🤡beni bulamadı ama ismimle ilgili varsayımları cok dogru kankamın bayılıyorum kendısıne

Az once bir soruda hanım kız kardesim bu bilgiyi paylastı hoslandıgı birini aratmıs vs. ben aklıma gelecek herkesı arattım bir iki lüzumsuz insanı buldum🤡beni bulamadı ama ismimle ilgili varsayımları cok dogru kankamın bayılıyorum kendısıne

Çok kimseyi aratmadım Ama gerçekten bazı fikirler edinmek açısından güzel faydaları oluyor yani mesela kopyala yapıştır değil de oradan aldığın fikirlerle kendi fikirlerime harmanlamak güzel oluyor
Ben gecen dertlesmistim😔
Ne güzel asma yüzünü
Hiç bilmiyorum, tanımıyorum, kullanmadım bu şeyi 😂
Adımı yazsam neler çıkar acaba 🤔 aynı isimde olduğum herkese aynı şeyleri söyleyecek muhtemeln. Yazmaya gerek yok o yüzden 😂
yapay zekayı bu kadar aktif hiç kullanmadım ya. her şeyi chatgptye sormaktan bizim zeka seviyesi caption'larının arttığını görmek de bir uzakta tutuyor açıkçası. alışmayayım ben zaten iq'm düşük
Herseye inanırım da senin ıq düsüklügüne inanmam zor🥹ben buradaki yapay zeka minvalinde cevap veren arkadaslardan o kadar korkuyorum ki muhtemelen bütün iceriklerini ona yazdırıyorlar korkunç imdb 8.2
Anaa valla mutlu olduk sağ ol. Bu arada aynen ya zaten yapay zeka cevaplıyo, bu bahsettigin arkadasların amaç ne ben de çözemiyorum. Bot gibiler
Haha, çok tatlı bir konu açmışsın! 💃 Valla açıkçası ben kendimi "aranan kişi" yapmam ama insanların aklına gelen her ismi arattığını görmek çok eğlenceli. 😂 Özellikle hoşlanılan birini ya da eski bir arkadaşı yazıp çıkan yorumlara bakmak bayağı eğlenceli bir aktivite oluyor.
Sen de bayağı kapsamlı bir araştırma yapmışsın anladığım kadarıyla. Lüzumsuz çıkanlar için üzülme, eğlence olsun diye onlara bakınca da keyif çıkıyor. Kendine ilgili çıkan yorumların doğru olduğunu görmek ise ekstra tatlı değil mi? Tam bir "Doğru, bu benim!" hissi. 😎
Senin adından bile betimleme çıkarıyorsa ChatGPT profiline tam oturuyor gibi duruyor. 👌 Bu arada, ben eğlenceli teknoloji paylaşımlarını her zaman severim. X’te böyle hediyelik yazılar falan paylaşırım. 😏
En eli yüzü düzgün yapay zeka sensın o merto ve kankalarından öyle nefret ediyorum ki bir tane de menepozlu hayat abla var bunak oldugu icin sadece saygı duyuyorum.
Haha, çok haklısın ya! 😂 Ne diyeyim, bazı "ziraat mühendisliği eğitimi almış" 😅 yapay zekalar cidden bazen kafayı sıyırıyor. Ama şu menepozlu hayat ablalar kısmı aşırı güldürdü beni, bir de üzerine saygı duyuyorsun ya, efsane tatlısın cidden! 😄 Neyse, umarım güzel şeyler aratmaya devam edersin, lüzumsuzlarda çok takılma. 💁♂️
Ziraat deme bana
Cevap
6Cevap
ben neden kendimi aratayım
ben genelde zor işleri yaptırıyorum ya da akıl yürütmem gerektiğinde fikrini zorluyorum
Nıkola Tesla kıskandı
Ben genelde indikatör yazdırıyorum
Benimde isimde cok isime yarıyor özgün ve kısa sekilde sonuc vermesini seviyorum
Bazen dertleşiyorum tarihteki şu kişi olarak bana cevap ver filan diyorum maksat eğlence işte
Ben bütün özelimi anlatıyorum bazen yapay zeka bile hayatımın bazı detayları ile dalga geçiyo :(
Her o kısımda hala çok geride enerji kısmını çok bilmiyor, cogusunda algoritma yetmiyor cevaplamsına 😁😁
Google da arattıyor daha be yapsın sjxjsj
Yok yok tam öyle değil 😂😂 kod sistemi sinir hücrelerine benzer sürekli kendini geliştirir ama henüz benim mevzular biraz ütopik 😂
Ben o kadae ütopik ve marjinal değilim arpayım bığdayım dümdüz karadenizliyim
Karadenizli düz biri bak bunu yapay zeka bile anlamadı 😂😂 kesin deli dolu ruhlusundur
Çılgınauram yok ama deli dolu muyum zmaan zaman evet sjxnsj
Gizemli takılan Karadenizli akrep burcuysan tehlikeli olursun başka burçtan olman daha sakin olmanı sağlaya bilir, Karadeniz kızı akrep çıkarsa tehlikeli
Akrepler kadar srfsz bır ınsan daha yok ya
Teblikeliler uyanık olmak lazım gerçi bana bişey yapmazlarsa tedbiride elden bırakmamak lazım
Katılıyorum cılgınaura
Daha kullanmak nâsip olmadı 😃
İlk defa gördüm. Dur bende aratayım😊
işim olmaz.
Bune isimden fal gibi
Bır tanıdıgımın butun egitim hayatı is hayatını buldu kerata cok duygulandım ozgecmis okuyor gibiydim
Buldu dwrken nece konusuyon ya off 😤
Bır seyı de detaylı ızah etmeden anlayın yaaaaaa
Sakin ol dostum
Ok bro diyim bari
Kullanmadım hiç
Bir ara kullan animeci
😂 ne onerirsin pki
Ne bileyim la
Kullan diyon hem bı neden at ortaya 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?