Kişilik & Karakter Bugün kimlere trip attınız? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Dünya trip günüymüş hiç haber vermiyorsunuz. Size tripliyim şu an. Bugün kimlere trip attınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Trip günü varmış🤣 bir bu eksikti...Hiç kimseye trip atmadim. Ama madem trip günü babama arayıp trip atayım 🤣🤣 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hele şunun tipe, hele sıfata jsjjs evet o kutsal görevi yaptim yapmazsam adam değilim jwjsj 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Bugün kimseye trip atmadım.. zaten trip atacağım kimse de yok. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. @Barış_LonelyForever sonsuza kadar tripppppppppppp 2 9 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Degisik_-_ ne yaptım diye sorayım mı sormayayım mı :D sdfsdfsd Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @Barış_LonelyForever sorma tribe sebep gerekmez Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Degisik_-_ Tabi ki de sen her zaman haklısın ceylanım Yorumla u cαssíєєє +1 yıl @Barış_LonelyForever Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @cαssíєєє? Yorumla u cαssíєєє +1 yıl @Barış_LonelyForever? Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @cαssíєєє resim ne anlama geliyor? :D Yorumla u cαssíєєє +1 yıl @Barış_LonelyForever tam o surat ifadesiyle okuduğum için attım komiklik olsun diye Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @cαssíєєє Anladım :D Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tribin bile günü varmış. Boş gün varsa, o günü de kendime atfedeyim bari, bir ben eksik kaldım. 1 15 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Dünya iks günü yapalım Yorumla XG10AV +1 yıl Beni kutlayacakları yere yanlışlıkla Twitter'ı kutlamasınlar Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Aaa evett o da vardı karışır Yorumla XG10AV +1 yıl Sen bu işi de halledersin kasii. Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Düşünüyorum dünya av günü desek o zaman da millete ava falan çıkar sıkıntı ama çözeriz Yorumla XG10AV +1 yıl Avlanırız, sonumuz böyle olur mazallah.static.birgun.net/.../...-sersemledi-1050761-5.jpg Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ya ahahs kostüm giymiş adama benziyor ya bu 😂 Yorumla XG10AV +1 yıl Ama %100 gerçek. Tam ayı olamamış. 😬 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Yazık ama 😕 Yorumla XG10AV +1 yıl Ayıya mı yazık Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Evet çok yemiş zaafiyet geçiriyo 😂 Yorumla XG10AV +1 yıl Bu foto bana şuradan tanıdık geliyor ; İftardan sonra biz. 😬 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Evet aynısı elinde soda hatta Yorumla XG10AV +1 yıl Direkt aklıma gelem o sahne 😂youtube.com/.../UgkxDWDXKAyTjem_yRkNcqS1lb-LVFxRCThy Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hahhah pis ya 😂 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim doğum günümün tirip günü olması)) bu bir işaret 😄 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Trip olarak mı doğmuşsun😂 mutlu yıllar 🎉 Yorumla Sellinmmmi +1 yıl Sanırım) teşekkür ederim 🌸😄 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. gidimde birine atayım hemen günü boş geçirmeyelim 1 4 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Aynen haybeye geçiyor Yorumla u tenedos +1 yıl pepsibot nerde anca o çeker tribimi Yorumla u cαssíєєє +1 yıl O kendisi tripli beceremez onu da Yorumla u tenedos +1 yıl elde var sıfır :( Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Kimseye trip atmadım, bugün trip günümde değilim 🤭 1 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Bana da gel boşa gitmesin gün 🥹 Yorumla Melioraa +1 yıl Sensiz olmaz, sensiz olmazz 😍 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hihii😍 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Kimseye atmadım henüz. Akşam eve gidince anneme atıyım bari. Trip günüymüş boşa gitmesin 😂 tekim. Kardeşim olsa ona atardım. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Dün kimseyle konuşmamıştım, dolayısıyla tripte atmamış oluyorum 🤔 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kimseye. Günün bitmesine 1 saat var, şu gün bitsin bi jfjdd 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl @hopss 😅 hep nasibini alıyor 😅 2 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Onun ata sporu trip karşılamak 😄 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Bence de 😅bağışıklık kazandı artık Yorumla Hopss +1 yıl Yok ya senin trbini de toksik bir şey değil ki 😬 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. bu gerçek mi yav :D 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Gerçekmiş her yerde yazıyor Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Duba koymadan çevirme yapan candarmaya 1 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Cıvata mı sanmış seni Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Sakallı görünce cıvata zattı ellam bahacazz Yorumla u cαssíєєє +1 yıl İmansız demek Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Trip değil de, babam ile bağrıştık 😅 1 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Babalarla bağrışılmazzz Yorumla Semih6934 +1 yıl Haklıydım ama birazcık bağırdık geçti 😅 Bir daha olmaz 😊 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Güzell Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Kimseye atmadım haketti ama 1 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ataydın bi tane Yorumla emre00 +1 yıl Dur atayım sjhs Yorumla u cαssíєєє +1 yıl At abılom Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Trip atmak bna göre değil.~☆ 2 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Trip atmak ne kelime, kendime çok kızdım. 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Triple karizmayı çizdirmeye gerek yok 😃 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl @livaneli abi mesaide triplere karşı hazır ol :)) 1 1 Yorumla livaneli +1 yıl Anlık tepkim ektedir 😢 https://youtu.be/ldOEUJUtOcQ Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl teklifimi kabul etmeyen pembelere 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tüm gün kendime tripliydim😄 1 0 Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Trip atacak kadar yakın olduğum kimse yok 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. kimseye atmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Trip günü varmış🤣 bir bu eksikti...
Hiç kimseye trip atmadim. Ama madem trip günü babama arayıp trip atayım 🤣🤣
Hele şunun tipe, hele sıfata jsjjs evet o kutsal görevi yaptim yapmazsam adam değilim jwjsj
Bugün kimseye trip atmadım.. zaten trip atacağım kimse de yok.
@Barış_LonelyForever sonsuza kadar tripppppppppppp
@Degisik_-_ ne yaptım diye sorayım mı sormayayım mı :D sdfsdfsd
@Barış_LonelyForever sorma tribe sebep gerekmez
@Degisik_-_ Tabi ki de sen her zaman haklısın ceylanım
@Barış_LonelyForever
@cαssíєєє?
@Barış_LonelyForever?
@cαssíєєє resim ne anlama geliyor? :D
@Barış_LonelyForever tam o surat ifadesiyle okuduğum için attım komiklik olsun diye
@cαssíєєє Anladım :D
Tribin bile günü varmış. Boş gün varsa, o günü de kendime atfedeyim bari, bir ben eksik kaldım.
Dünya iks günü yapalım
Beni kutlayacakları yere yanlışlıkla Twitter'ı kutlamasınlar
Aaa evett o da vardı karışır
Sen bu işi de halledersin kasii.
Düşünüyorum dünya av günü desek o zaman da millete ava falan çıkar sıkıntı ama çözeriz
Avlanırız, sonumuz böyle olur mazallah.
static.birgun.net/.../...-sersemledi-1050761-5.jpg
Ya ahahs kostüm giymiş adama benziyor ya bu 😂
Ama %100 gerçek. Tam ayı olamamış. 😬
Yazık ama 😕
Ayıya mı yazık
Evet çok yemiş zaafiyet geçiriyo 😂
Bu foto bana şuradan tanıdık geliyor ; İftardan sonra biz. 😬
Evet aynısı elinde soda hatta
Direkt aklıma gelem o sahne 😂
youtube.com/.../UgkxDWDXKAyTjem_yRkNcqS1lb-LVFxRCThy
Hahhah pis ya 😂
Benim doğum günümün tirip günü olması)) bu bir işaret 😄
Trip olarak mı doğmuşsun😂 mutlu yıllar 🎉
Sanırım) teşekkür ederim 🌸😄
gidimde birine atayım hemen günü boş geçirmeyelim
Aynen haybeye geçiyor
pepsibot nerde anca o çeker tribimi
O kendisi tripli beceremez onu da
elde var sıfır :(
Kimseye trip atmadım, bugün trip günümde değilim 🤭
Bana da gel boşa gitmesin gün 🥹
Sensiz olmaz, sensiz olmazz 😍
Hihii😍
Kimseye atmadım henüz. Akşam eve gidince anneme atıyım bari. Trip günüymüş boşa gitmesin 😂 tekim. Kardeşim olsa ona atardım.
Dün kimseyle konuşmamıştım, dolayısıyla tripte atmamış oluyorum 🤔
Kimseye. Günün bitmesine 1 saat var, şu gün bitsin bi jfjdd
@hopss 😅 hep nasibini alıyor 😅
Onun ata sporu trip karşılamak 😄
Bence de 😅bağışıklık kazandı artık
Yok ya senin trbini de toksik bir şey değil ki 😬
bu gerçek mi yav :D
Gerçekmiş her yerde yazıyor
Duba koymadan çevirme yapan candarmaya
Cıvata mı sanmış seni
Sakallı görünce cıvata zattı ellam bahacazz
İmansız demek
Trip değil de, babam ile bağrıştık 😅
Babalarla bağrışılmazzz
Haklıydım ama birazcık bağırdık geçti 😅 Bir daha olmaz 😊
Güzell
Kimseye atmadım haketti ama
Ataydın bi tane
Dur atayım sjhs
At abılom
Trip atmak bna göre değil.~☆
Trip atmak ne kelime, kendime çok kızdım.
Kime trip atacam üşenirim ben. D
Triple karizmayı çizdirmeye gerek yok 😃
@livaneli abi mesaide triplere karşı hazır ol :))
Anlık tepkim ektedir 😢
https://youtu.be/ldOEUJUtOcQ
Trip atmayı da yemeyi de sevmem.
teklifimi kabul etmeyen pembelere
Arkadaşıma trip atmıştım :)
Trip atmam ki ben 😅
Verdim üö saat önce🙄
Tüm gün kendime tripliydim😄
Trip atacak kadar yakın olduğum kimse yok
Herkese tripliyim bugün
Müdürüme attım gene
Kimseye 🤓