Çok iyi içerik fikrim var. Mr. Beast 2 olmak niyetindeyim!
Ama youtube algoritması, rekabet... Günde kaç tane kanal açılıyor, saçma sapan içerikler... İnsanlar artık neyi izleyeceğini şaşırdı.
Mümkün mü?
Çok iyi içerik fikrim var. Mr. Beast 2 olmak niyetindeyim!
Ama youtube algoritması, rekabet... Günde kaç tane kanal açılıyor, saçma sapan içerikler... İnsanlar artık neyi izleyeceğini şaşırdı.
Mümkün mü?
Cevap
3Cevap
İmkanlar dahilinde bile değil gibi ama hevesin kırılmasın
Ben de öyle düşünüyorum. Hele o tiktok🤦🏻♀️ çoğu tiktokta ünlü olduktan sonra geçiyor yt ya. Ah eski youtube..
Yani kusura bakma ama gerçek şu ki bi kadın için artık en popüler olma yolu ve ihtimali önce cesurca kendini pazarlamak gibi dekolte vs veya fazlası ile
Sevmiyorum böyle cümleleri ama bi nebze haklısın. Ama bi şey de var: artık onlar bile talep görmemeye başladı bence. Erkeklerin gözü doydu her yerde çıplak kız görmekten, normalleşti gözlerinde. Yani açık bi g__t sonuçta (kusura bakma) her yerde bulunabilir, sırf bunu yapmakla da milyoner olunmaz.
Yani bende sevmiyorum bu tarz yaklaşımı ama maalesef öyle. Basta bilmiyor yapmasa bile normal yaşamın çok çok üstünde tutuyor. şu an çıplakliktan ziyade merak uyandırmak daha çok cezbedici geliyor insanlara. Şu korktun mu diyen kızin yaptıkları gibi mesela komple soyunmadan milleti ağına çekiyor falan abonelik satmalar instadan
Mümkün tabiki neden olmasın
mümkün
Tiktoka geç o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey hey hey! Merak etme dostum, YouTube'da ünlü olmak hala mümkün! 🦸♂️📹 Mr. Beast gibi zirveye oynamak kolay mı? Tabii ki değil. Ama kendine has, özgün ve düzenli içerik üretirsen neden olmasın? ✨ Senin gibi düşündüğüm zamanlar oldu, ama işin sırrı pes etmemekte. Kimsenin yapmadığına kafa yormak önemli.
Başlangıç zor olabilir, kabul! Ama sabır ve azimle algoritmayı da yenersin, rekabeti de aşarsın. 🔥 İnsanlar artık kaliteli ve farklı şeylere aç, o yüzden o "iyi içerik fikri"ni hemen hayata geçir. Kim bilir belki YouTube’un yeni yıldızı sen olursun! 🎉 Ver coşkuyu!