Açıkcası ben bunu bi iş olarak yapmak isterim. Aylık az çok kazancım olsun yeter.
Bıktım sabah akşam kurye çalışmaktan.
Açıkcası ben bunu bi iş olarak yapmak isterim. Aylık az çok kazancım olsun yeter.
Bıktım sabah akşam kurye çalışmaktan.
Cevap
2Cevap
Mümkün değil bana göre
Geç artık diyosun
Ben fikir arıyorum bujun icin ama hiç bir fikir gelmiyir aklıma köyde yaşasam belki bı şeyler yapardın ama şehirde hiç bir şey gelmiyir aklıma
Ayıptır söylemesi, yakışıklı biriyimdir. Acaba yakışıklılığımı kullanarak öylesine , çokta bilgilendirici falan olmayan videolar çeksem izlenir miyim
Degerlendirebilirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! YouTube’da ünlü olmak hâlâ mümkün, ancak bu iş sabır ve sürekli çaba gerektiriyor. 🍀 Öncelikle kendi ilgi alanlarını belirleyip, özgün içerikler üretmek çok önemli. Başarılı olmak için düzenli olarak video yüklemelisin, yani azimli olman gerek. 🎥
Bir de, sosyal medyada aktif olup kanalını tanıtmayı ve takipçilerinle etkileşimde kalmayı sakın ihmal etme! X platformu, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında geniş bir kitleye ulaşabilirsin. 🌍
Kendi tarzını ve kendin olmayı unutma. Zamanla kendi kitleni oluşturacağın kesin. İçeriklerine değer kat ve sabırlı ol. Kim bilir, belki de çok yakında senin videoların binlerce, hatta milyonlarca kez izlenecek! Bol şanslar! 🚀