Özgüvensizligim Ne olacak?

merhaba. Öncelikle konuya kısaca giriş yapayım. Ben kpss çalışan atanamayan bir öğretmenim. Ancak atanma ümidim yok mesleği de sevmiyorum kpss çalışmaktan başka seçeneğim de yok. Sosyal medya hesapları açtım. Vloglar çektim biraz. Hesap büyüsün diye. Yavaş yavaş büyüyor. Atanmak hayal olduğu için vazgeçtim ve sosyal medyada para kazanmaya karar verdim. Sınav bitince her gün en azından 6-7 saat tiktok dan yayın açmayı düşünüyorum şu an açıyorum ama her gün değil açsam bile en fazla 1 saat çünkü zamanım yok sınava çalışıyorum. Gel gelelim sıkıntıya. Ben hem yüzümü gostermeyip hem para kazanmak istiyorum. Yüzümü göstermekten korkuyorum kaygılarım var neden ben de bilmiyorum. Yayın sırasında bile erkeklerle yayın yapmaktan kaçınıyorum utanıyorum çekiniyorum. Ancak hesap büyüsün ve para kazanmak için yüzümü gostermem gerek bu sefer de şöyle bir sıkıntı ortaya çıkıyor ben ne çekeceğim. Sosyal hayatım yok iş yok. Ne uretecegim ne çekeceğim. Neden bu kadar ozguvensizim kendime soruyorum insanlar senin yüzünü görse ne olacak kaygılarım ortaya çıkıyor nazardan korkuyorum haset insanlardan korkuyorum. Tanıdık görür aileme söyler diye korkuyorum. Tanindikca elestirilmekten cekemeyen olur diye korkuyorum. İçimden bir ses sosyal medya sana göre değil diyor. benim para kazanmam lazım atanamayacgimi biliyorum. En azından sosyal medyadan para kazanıp hedeflerimi gerçekleştireyim. Bu arada yaş 26 . Ne olacak benim bu özgüvensizligim. Tesettürlüyum bu arada. Sosyal medyadaki fotoğraf paylaşan Başka kızlara bakıp bunlar kadar bile olamıyorsun diye kendime söyleniyorum. 😔 Bir çözüm lütfen benim sosyal medyadan para kazanmaktan başka çarem yok

Özgüvensizligim Ne olacak?