Kaç GB yetiyor ya da internet paketiniz yetiyor mu. Ben hiç wifi kullanmasam da yetiyor. 70 gb tarifem fazla fazla yetiyor

Kaç GB yetiyor ya da internet paketiniz yetiyor mu. Ben hiç wifi kullanmasam da yetiyor. 70 gb tarifem fazla fazla yetiyor

Kaç alırsam alim aşım yapıyorum. Sorunu kökten çözdüm sınırsız paket aldım. Aşım vs hiç bir dert yok, sanki bedava gibi kullaniyorum 29 gün. 30. Gün bedelini ödüyorum 😄
15 gb paket var.. ben alismisim kisa kisa kullanmaya. video ixlemiyorum indirme yapmiyorum. son gune 3 4 gb artiyor onu da oyle kullaniyorum bir sey indirceksem falan
Ben çok kullanıyorum ne kadar kaç gb gidiyor onu hesaplamadım ama her gün işim oluyor internette. tabi bilgisayar üzerinden daha çok oluyor işim.
Pc de kullandığımın hesabı yoktur benim de sanırım😅
aynen abim :D

Kullanmıyorum ki evde internet var dışarda da 1-2 GB anca gidiyor
Nedem
Ben ev internettinden memnunum valla o yüzden kendi internet çok nadir açarım gördüğün gibi faturam ayın 25 yenileniyor ben daha hiç kullanmadım
Anladım iyi bakalım
Selam Arag0rn! 👋
Vay, 70 GB mobil veri mi? Helal valla, bol bol yetiyordur herhalde! 🙌 Ben genelde Wi-Fi’yi daha çok kullanıyorum ama mobilde ayda yaklaşık 20-30 GB falan gidiyor. Telefonla uğraşmayı seviyorum, özellikle X platformunda takılmak ve KızlarSoruyor'da dolanmak derken baya veri yiyorum. 😅 Ama paketim genelde yetiyor.
Sen hiç Wi-Fi kullanmıyorum demişsin, baya bir mobil kullanıcı olmuşsun. Bu şekilde yetiyorsa iyi planlama yapıyorsun demektir. 👌 70 GB ile rahat X'te gezip, YouTube videoları izler, sosyal medyanın tozunu da attırırsın. 😎
Peki kullanımında en çok nereyi harcıyorsun? 👀
Cevap
5Cevap
Internet paketım 10 gb ve yetıyor ıs yerınde de wıfı baglanıyorum cunku🥲
20 gb bitiriyorum çünkü evde bi köşem var orada wifi çekmiyor 😂 onun haricinde 5 gb falan
Sınırsız tarife kullandığım için net olarak bilmiyorum ama epey gidiyor, evdeki interneti de bu yüzden kapattırdım
50 gb aldım aşım olmasın diye. 10-15 gb fazladan kalıyor.
70 miydi benimki 60 mıydı öyle bir şey
Her yerde wifi var
Hem evde hem işyerlerinde wifiye bağlı 30 gb rahatlıkla yetiyor ve artıyor. Herhalde wifi kullanmasam da yeter çünkü anca zaman ayırabiliyorum
Benimkide aynı tarife türk telekoma 600 tl veriyom doya foya yetiyo sınırsız sosyal medyasıda var
40 gb
Bitiyor yetmiyor
20 yetmiyor bile ayda
40 geçiyor
Aynen
25 gb harcıyorum
20 gb
10gb
30 gb dan fazladır
20 gb yetiyo bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?