İnternet & Teknoloji Aylık internet tüketimin ne kadar? müdürmühendisbey Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim 50GB üzerinde kullanımım var.. 25GB paket kullanıyorum salla kazanlar ile 50GB civarında internet kullanıyorum :D :D Hiç kapanmıyor mobil veri Aylık internet tüketimin ne kadar? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aslında tamamen ücretsiz olması gereken bir şeyi cigabayt migabaty ayağına ne güzel sokuyorlar valla hastayım ödeyin koyunlar 😂😂😂 0 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl salla kazanla 25gb kazanmak da ne bileyim. vodafonelular için hüzün vakti. 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Wifide aylık ortalama 600 gbMobil veride ortalama 10 gb 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dahili 100gb üstü, mobil 50 civarı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslında tamamen ücretsiz olması gereken bir şeyi cigabayt migabaty ayağına ne güzel sokuyorlar valla hastayım ödeyin koyunlar
😂😂😂
salla kazanla 25gb kazanmak da ne bileyim. vodafonelular için hüzün vakti.
Wifide aylık ortalama 600 gb
Mobil veride ortalama 10 gb
Dahili 100gb üstü, mobil 50 civarı
Bilmiyorum ama çok kullanıyorum jfjfk
50 60 gb civarı gidiyor