Sonradan pisman oldum ugrasmaya degmez dedim ama o an sinirlen yaptim her neyse bana zarar verebilir mi bulabilir mi beni?

Tiktokta durduk yere beni engelleyen bana bulasan adama (yayinda sirinevlerdeyim dedi ben de ona istanbullu kusun dedim yok erzurumlu dedi engelledi) azicik bulastim (sonra yeni hesap acip buna ozelden yazdim boraz agzima geleni saydirmjs olabilirim iste derdin ne ne yaltim ne dedim de engelliyorsun tabi sana saygısızlık hakaret vb yapmadim ya da o cok sevdiginiz millete yazan sizi kullanan kizlar gibi sarkintilik yapmadim alismissin tiktokta bunlara aksi sana yabanci geliyor dedim sonra gormedi yayina girdim neden engelledin lan filan yazdim buradan da engelledi tabi daha cok sinirlendim onu çıldırtmak istedim ben de 3. kez hesap acıp buna bu sefer duzgunce sebebi sordum olayi anlattim tanısın diye sonra 2 kez sese davet etti gel konusalim amavin ne filan dedi ben girmedim ortam musait degildi ve bunu ona yazdim sonra altta bir kiz bunu cikdirtmisti o yuzden baska bir kadin adami cikfirtmayin kufur ettirtmeyin falan diyrodu ben de sinirliyim ya adam kufur etmez direkt engeller diye yanina sinrili emoji koydum bana kufurleri yagdirdi beni oraya getirtme tarzi cumleler kurdu engelledi) ama tehdit hakaret vb kullanmadim her neyse adam askermis ben er filan dandim askeri personelmis sanirim uzman gibi bir seymis bana zarar verebilir mi hesaplari sonra sildim daha ugrasmadim kisisel bilgi paylasmadim ama bana bulaşip zarar verebilir mi
Sonradan pisman oldum ugrasmaya degmez dedim ama o an sinirlen yaptim her neyse bana zarar verebilir mi bulabilir mi beni?