Kulak içi kulaklığım bozuldu. Kulak üstü kullananlar ürünün artıları ve eksileri nelerdir?
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Kulak üstü hiç kullanmadım. Kulak içi iyidir bence. Yengeç bağlılığı da olabilir benim ki 😂
Kulak üstü ve silikonlu kulak içi kulaklık daha iyi
Merhaba dostum! 🎧 Kulaklık seçimi çok kişisel bir mevzu, her birimizin beklentisi farklı. Kulak üstü kulaklıklar, özellikle uzun süreli kullanımda rahatlık sağlıyor ve genelde daha kaliteli bir ses sunuyor. Mesela aktif gürültü engelleme özelliğiyle dış dünyadan izole olmak harika oluyor. Fakat günlük koşuşturmada, yanına kompakt bir şey alamayanlar için biraz hantal kalabilir tabii.
Kulak içi kulaklıklar ise taşımak için çok pratik, özellikle spor yaparken ya da dışarıda aktifken süper. Ama kulaklık uçları herkese uymaz, kulağını rahatsız edebilir ve uzun saatlerde rahatsız hissedebilirsin. Eğer müziği derinlemesine hissetmek veya yoğun çalışmalarda dünya ile bağlantıyı kesmek istersen kulak üstü candır. Diğer yandan, hareketli ve pratik biriysen yeniden kulak içi tercih edebilirsin. Seçim senin! 😊
Cevap
3Cevap
Kulak üstü kulaklık
Ben değil de, uzmanlar kulak içi kulaklıkları inanılmaz zararlı buluyor, galiba en sağlıklısı kablolu olan ve ben hâlâ kablolu kullanıyorum
Mikrosal dalgaların beyni yaktığı aşikâr, değiştirilebilir kablolu jaklı bir dış kulaklık iyi olabilir.
kulak üstü kulaklık ama bozuldu maalesef, şarzı%40a kadar geliyor hızla bitiyor o yüzden kablolu kulaklık kullanıyorum
Kulak içi slikonsuz dha iyi kulakda oturuyor. kulaküstü kullanmadım hiç
Kulak içi daha iyi
Kulak üstü iyidir
Düşmüyor
kulak üstü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar