Derslerim çok iyi ama annem beni okuldan alıyo bundan sonra okumak yok çalışıp para getiriceksin bana dedi lütfen yardım edin :( ?

Annem 15 tatilden beri bana çok kötü davranıyo okula giderken de kötüydü ama şimdi bütün gün evde olduğum için iyice sınırı aştı sanki annem değil gibi sırf bağırmak için saçma sapan nedenlerden bağırıyo bana sürekli hakaret ediyo artık dayanamıyorum bu gün sabah yatağımdan kaldırdı zorla üstüne bide bağırdı niye yatıyosun bu saate kadar dedi kalk bana yemeği ısıt dedi yemeği ocağa koydum evimiz amerikan mutfak evimizin altında market var git çabuk su al marketten dedi bende gittim su aldım koltukta yatıp bağırmaya başladı afferim yemek yandi senin aklın anca oruspularukta gezer dedi deli oldum bende yemeğin yanındasın yandığının farkındasın niye kalkıp altını kapatmıyosun bağırmak için beni bekliyorsun dedim elimde tepsi vardı küfür etmeye başladı tokat attı bana ben naptımda bu kadın böyle davranıyo okula gitmiyosun bundan sonra dedi çok halaret etti bir insanın annesi hayatını mahveder mi benimkisi mahvediyo bide bu persembe günü allah belanı versin diye beddua etti bana
Derslerim çok iyi ama annem beni okuldan alıyo bundan sonra okumak yok çalışıp para getiriceksin bana dedi lütfen yardım edin :( ?