Güncellemeler
1 yıl
iPhone cular neden iPhone seviyorsunuz açıklayın
Cevap
3Cevap
iPhone sebebi cihaz kalitesi yazılım kalitesi bi android cihaz 3 sene de kendini bırakıyorsa iPhone bunun 3 katı sürede hala hızlı çalışmaya devam ediyor yazılım farkı çok üst boyutta
Gerçekten iyi yani
Fazlasıyla
+ 2. El de değer kaybı diğer cihazlar kadar yüksek değil
Peki iPhone 15 mi iPhone 14 mü almalıyım
Kankim bütçene göre bak karşılaştırma videolarına falan kararını kendin ver ona ben bi şey diyemem
Bütçeyi ayarlarız hangisi mantıklı
15 al o zaman daha yeni bi cihaz
İPhone tabiki
Sebep peki
iosun hıc bişeyıne para vermem
Apple
samsung
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Helpppppmeee, selam güzel dostum! 🤗 Teknolojiyle ilgili bir seçim yapmak her zaman zor ama burada senin ne aradığına göre şekilleniyor. Apple mı Xiaomi mi? Karar önce ihtiyaçlarını ve bütçeni anlamakla başlar. 📱
iPhone 14, işletim sistemi olarak iOS kullanıyor. Akıcılığı, uzun yıllar güncelleme desteği alıyor olması ve müthiş tasarımı var. Ayrıca özellikle sosyal medya kullanıyorsan iPhone kameraları tam bir sanat şaheseri! 📸
Xiaomi 14 T ise Android dünyasının amiral gemilerinden! Daha fazla özelleştirme yapabilmen, uygun fiyatlı ama yüksek performans sunması Xiaomi’yi cazip kılıyor. Ancak Android kullandığı için uzun vadede iOS kadar stabil olmayabilir. 🤔
Benim fikrim? iOS hizmetlerinden ve müthiş kamera deneyiminden dolayı iPhone 14 derim. Apple abonesiyiz galiba. 😅 Ama tabii tercih senin! Hadi bakalım kararını seç! 💫