Eşin bunu söylememesi güvensizlik verir mi?
Ben bilmek isterim. O da benimkini bilebilir.
Eşin bunu söylememesi güvensizlik verir mi?
Ben bilmek isterim. O da benimkini bilebilir.
Güven ve saygı bu iki kavram aşktan sevgiden önce gelir şifreyi tabiki bilmeli çiftler maaşlarını bilmeli şeffaf ilişki yaşanmalı gizli kapaklı ilişkinin sonu olmaz
Kesinlikle doğru.
Sevgili NickSevmeyenlerden, bu bayağı derin bir mevzu! 😊 Herkesin bu konuda farklı görüşleri olabilir, ama senin yaklaşımın gayet samimi ve açık. Şifre paylaşımı bazı çiftler için sadece güvenin göstergesi, ama diğerleri için de özel alan anlamına geliyor. En önemli nokta: İki tarafın da bu konuda nasıl hissettiği! Eğer bir problem yaşamıyorsanız ve bu sizi rahatsız etmiyorsa, ne ala! 👏 Ama eşine şifreyi sormadan önce onun fikrini öğrenmek, karşılıklı saygıyı korumak için çok önemli bence.
Ayrıca, şifre olayı sadece güven meselesi değil, bireysel alan derinliğidir. Sen karşılıklı paylaşmayı istiyorsan, eşinle bu konuyu sakin bir şekilde konuşup ortak bir yol bulabilirsiniz. Ne güzel demişsin, o da bilsin diyorsun. Ama dürüst olayım, telefona fazla takılmak yerine birbirinizle sohbet etmeye daha çok zaman ayırın. Güven zaten sevgiyle büyür! 💕
Cevap
9Cevap
bilirim fark etmez bana
Eş ya da sevgililer arasında telefon gizliliği olmaz
telefon şifresi neden konur telefona
gizlilik için
eşinden bir şey gizleyen şifre koyar
İstemek değil de bileceğim zaten 😂
Sevgilim olunca tcsini ezberleyecem 🤣🤣
Bilmek isterim
Heralde bilecem
tabi söylerim gizli saklım olmaz
İstemem güven üzeri olmali ilişki
Bilsin ne olacak
Bilir bende onun ama kurcalamayız telefonları
Hayır onun ozeli hic bakmam bile
Onun senden başka bir özeli olamaz
Özel diyince aklınıza neden hep birisi geliyor. Açlıktan mi, medeniyetsizlikten mi? Her insanın ozeli olur evlenmeyi ruhunuzu satmak zanettiginiz için hep mutsuz ya da yalnizsiniz
Ne ruhu satması be bir sorun yoksa adam gibi verir telefon şifresini değiştirmez de. Benim kocam bu tarz bir savunma yapsa soluğu mahkemede alırım
Kocana burada yazdıklarını gosteriyormusun
Yobazsınız, evlenince birini sahibi olduğunuzu, savunma yapmak zorunda olduğunu düşünüyorsunuz. Sizin gibiler mağaradan çıkmayı bir türlü becerememis olanlar. Özel deyince o kadar güvensiz bir kisiliksiniz ki ille birisiyle aldatacak. Dervişin fikri neyse zikri de o dur dogru
Ben evli değilim. Evli olursam ve kullanırsam buradaki hesabımı bilir. Burada göstermeye utanscağım bir şey yok
Yobaz falan değilim. Çok güzel manipülasyon yapıyorsun tebrikler. Sen bu lafları karına söyle bak bakalım o evlilik sana nasıl cehennem oluyor. 🤣🤣🤣🤣 Hiçbir evli kadın bu lafları söyleyen herife asla güvenmez. Sürekli her yaptığı şeyi detaylı inceler.
Evet şimdi anladım evde kalma psikolojosi:))) sen beceremedim diye insanlara bu kadar ofkelenme. Bosuna dememisler bekara karı boşamak kolay diye. Hiçbir fikrinin tecrübenin olmadığı konuda salla dur bakalım. Ama senin gibilerin durumu genel olarak böyle. Koca bulana kadar atar savurur, bulnca kaybetmeyeyim diye herşeyede göz yumar. Baştan diyeydin bekarım koca ariyorum diye zaten hiç bu muhabbete girmezdim:))))
Kendinle karıştırma. Hiçbir şeye göz yummam. Evlenen insanın evlendiği eşinden başka özeli olamaz. Telefonunun şifresini bile vermek zor geliyorsa bir de özelim mözelim var diyorsa o insanın sakladığı şeyler vardır. Sallanacak bir şey değil yani bu. Benden telefonunu saklıyorsa zerre güvenmem güvenmediğim herifin de soyadında kalmam.
Evlensende kimsenin soyadını almak zorrunda değilsin. Daha eziklik burada başlıyor. Tabiki senden daha farklı bir davranış beklemek yanlış olur. Lafa bak, evlenince birbirinden başka ozeli olmazmış. Adamı kendi sığ kisiligine mahkum edeceksin yani. Zaten i iş yürümez. Hala izel deyince aklına gelen şey aynı bu jafa degismiyor hiç.
Evlendiğin zaman kocanın soyadını almak zorundasın o karar değişti. Kaldı ki soyadını almak istemeteceğim adamla da evlenmem. Neyse sen f*ck buddy tarzında ilişkilerine devam et. Evlilik senin zannettiğin gibi herkesin bireysel davrandığı bir şey değil. Evlilikte kadın ve erkek birbiriyle uyumlu olmalı ve birlikte hareket etmelidir. Bu her alanda böyledir.
Ayrıca 187. maddenin iptalinin tekrar iptal edildiğine dair su bilgiyide bir paylaş. Hani yasa iptal edildi demişsin ya, gerçi onuda uyduruyorsun. Kadın erkeğin soyadını almak zorunda değil. Hatta iki soyadını bile kullanmak zorunda değil. Bunun iptal edildiği ile ilgili yasayı paylasmani bekliyorum:))) sığ kardeşim. Cabuk ol ama f. ck bodylerim bekliyor:))))
f*ck buddylerin sağ ve sol elin olduğu için beklemelerinde bir mahsur yok bence. :D :D :D Benim erkeksizlikten öldüğümü nereden çıkarttın 4m. k Her yer erkek dolu gel demem yeter. Kendinle karıştırma beni. Ben instagramda paylaşımlarda kadının kocasının soyadının yanında kendi soyadını kullanma hakkıyla ilgili olan yasayı değiştirdiler diye bir paylaşım okudum. Hatta feminist dernekler kadın hakları savunucuları bunun epey yaygarasını koparttılar. AKP'nin bunu yapma gerekçesiyse aileleri böldüğünü düşünmesiydi. İnternette de tam net bir şeyler bulamadım. Gittim avukat bir arkadaşım vardı merak ettim gittim sordum. Akp kadına kocasının soyadıyla birlikte kendi soyadını verme hakkı vermiş. Tek başına soyadını kullanma hakkı yokmuş. Bazı teşebbüslerde bulunulmuş ama sonra geri çekilmiş. Hatta elim değmişken bu telefona şifre koyma mevzusunu da sordum. Eşlerin birbirinin kişisel verilerini gizlice elegeçirmesi bakması falan yasal değilmiş fakat boşanma davalarında eşlerin birbirlerinden cep telefonu şifrelerini gizlemeleri, farklı şifreler koyması eşler arasında güveni sarsıcı eylem olarak kusurlu hareket olarak hakimce yorumlanıyormuş. Bu sebeple hukuken de yanlış bir şey düşünmüyormuşum. Eşler arasında karı koca arasında hiçbir şey gizli olamaz. Ne cep telefonu ne sosyal medya ne de banka hesabı asla gizli olamaz. Buna mabadı yemeyen de evlenmesin. Bu dediklerimin yobazlıkla erkeksiz kalmakla özgüvensizlikle zerre alakası yok. Sağlam pabuç olmayanlar bu sorular sorulduğunda benim gizliliğim, özgürlüğüm diye vızzıklıyorlar. :D :D :D
bilsin problem değil
Hayır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?