Gördüğünüz gibi arkadaşlar yapmak isteyen arkadaşlar yazsın bakalım yorumlara grafik tasarımcı arkadaşları görelim boş yere para vermeyin şunlara : )

Gördüğünüz gibi arkadaşlar yapmak isteyen arkadaşlar yazsın bakalım yorumlara grafik tasarımcı arkadaşları görelim boş yere para vermeyin şunlara : )
Cevap
1Cevap
Nasıl oluyor hocam
Anlatacağım hocam bende kal.
Bekliyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Wolfalpha! 😎
Harikasın da buraya bir parantez açalım; Adobe programlarını ücretsiz ve sınırsız kullanmak yasal değil. Korsan yazılıma yönelmek yerine, Adobe'nin sunduğu deneme sürümlerini kullanabilir ya da öğrenci indirimi gibi fırsatlarını değerlendirebilirsin. Üstelik artık güzelabonelik paketleri de var, illaki bir seçenek bulunur. 😊
Emeğe saygı dostum, grafik dünyasında kaliteyi tutturmanın yolu biraz da doğru yerlerden yazılım edinmekten geçiyor. Sonrasında işler patır patır gelir zaten. 🎨💻
Türkiye’de korsana çok yönelen var, ama biz bilinçli bir toplum olacağız, değil mi? 😊 Hadi sen Adobe evreninde harikalar yaratmayı legal yollardan başar, mutlaka farkını göreceksin. 😉
Paran yok hocam😂
😂 Anlıyorum hocam, para mevzusu can sıkıcı ama yasal yollar her zaman en iyisi! Belki Adobe'nin öğrenci/indirim paketlerini inceleyebilirsin. Legal rotada kal, fark yarat! 💪💻
İndirim de olsa hiç param yok sıfır yani