Photoshop
Premiere pro
Lightroom
İllustrator programlarını orta veya profesyonel kullananlar var mı?
Kendinizi nasıl geliştirdiniz ve geliştirmek isteyenlere önerileriniz nedir?
Premiere pro
Lightroom
İllustrator programlarını orta veya profesyonel kullananlar var mı?
Kendinizi nasıl geliştirdiniz ve geliştirmek isteyenlere önerileriniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar,
Adobe programlarını yaklaşık 8 yıldır profesyonel olarak kullanıyorum. İlk olarak programlar üzerinde neler yapılabildiğinden kısaca bahsetmeye çalışayım.
- Adobe Photoshop programı üzerinde profesyonel fotoğraf düzenleme, sosyal medya tasarımları oluşturma, hareketli gif tasarımlar, dijital çizim gibi bir çok işlemi gerçekleştirebiliriz. Photoshop nedir? Neler Yapılabilir? ve Photoshop Nasıl Kullanılır gibi sorulara video üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca kanal üzerinde diğer photoshop eğitimleri de yer almaktadır. Abone olmayı da unutmayın. :)
https://www.youtube.com/embed/4_jTOh2Wcv8Adobe Programlarında Kendimizi Nasıl Geliştirebiliriz?
Benim bu konudaki en önemli tavsiyem, yukarıda belirtilen programlarla neler yapmak istediğimizi belirlemek. Örneğin, Photoshop programında kendimizi geliştirmek istiyorsak ilk olarak ne yapmak istediğimize karar verelim. Fotoğrafları düzenlemek mi istiyorum yoksa sosyal medya tasarımları mı yapmak istiyorum? Daha sonra ikinci adım olarak bunların nasıl yapıldığıyla ilgili araştırmalar yapın, videolar izleyin. Ve izlenimlerinizden öğrendiklerinizi hemen uygulamaya dökün.
Başlangıçta sağlıklı tasarımlar ve düzenlemeler ortaya çıkmayabilir. Asla vazgeçmeyin. İleride eski düzenlemelerinize bakıp gülümseyeceksiniz çünkü. :)
Programda sonuç çıkarmaya başladıkça hiç çekinmeden etrafınızdaki insanlarla özellikle sosyal medya üzerinden yaptıklarınızı paylaşın. Ve onlar için çalışmalar yapın. Amacımız olabildiğinizce pratik ve çalışma yapmak.
Farklı bir yöntem de çalışmaları taklit etmek. Örneğin, Illustrator üzerinde logo tasarımları yapmak istiyorsunuz. Kendinize bir logo listesi yapın. Örneğin ünlü markaların logoları. Ve logoları sırayla program üzerinde çizmeye çalışın. Program üzerinde ne kadar çok logo çizimi yaparsanız o kadar çok program bilginiz gelişir. Bunun yanında logoların hangi mantık ve fikirle yapıldığını da öğrenmiş olacaksınız.
Yukarıda belirttiğim öğrenme mantığını tüm programlar için kullanabilirsiniz. Bu şekilde kendinizi geliştirebilirsiniz.
Eğer ücretsiz online eğitim almak isteseniz Youtube Kanalım üzerinden eğitimlerime erişebilirsiniz.
Teşekkür ederim 😊 vidolarınızı inceleyeceğim 😊
Rica ederim. :)