Bir yerde çalışanlar calıştığı yerde kullanan kendisi kullanan var mı? Crackli mi kullanıyorsunuz yoksa ücret mi ödüyorsunuz? Crackli kullanma hakkında ne düşünüyorsunun?
Merhaba, yaklaşık olarak 10 yılın üzerinde adobe programlarını kullanmaktayım. Başlangıçta bireysel olarak erişmek çok zor olduğu için herkes gibi bende lisansız olarak kullandım. Fakat uzun süredir profesyonel olarak kullandığım için lisanlı olarak kullanıyorum. Bireysel kullanıcılar için fiyatlar biraz yüksek. Öğrenci ve Öğretmenler için biraz daha uygun. Özellikle indirim dönemlerini yakalayabilirseniz aylık ödeme ile tüm programları uygun fiyatlara kullanabilmeniz mümkün.
Adobe Photoshop programını profesyonel olarak daha çok fotoğrafçılar, tasarımcılar ve dijital çizerler kullanmaktadadır. Photoshop ile neler yapılabilir derseniz eğer bunu bir video ile açıklayayım size. :)
Adobe İllustrator Programı, daha çok tasarımcıların, reklam ajanslarının, ve illustratorlerin yayın olarak kullandığı bir programdır. Bir çok kurumsal çalışma, karakter tasarım ve illustrasyonlar yapmak mümkündür program ile.
Adobe Premiere Pro Programı bir video düzenleme programıdır. İhtiyacınız olan her türlü video düzenlemesini bu program üzeride yapabilirsiniz. Reklamlar ajanslarının, youtuberların, video kurgucuların en yayın kullandığı programdır.
Adobe After Effects yine bir video düzenleme programıdır. Premiere Prodan farklı olarak program üzerinde kendi animasyonlarınızı oluşturabilir ve aynı zaman da videolarınız üzerinde çeşitli efektlerde oluşturabilirsiniz. Örneğin bir çarpışma sahnesinde ki patlama efekti bu program üzerinde oluşturulabilir.
Şu an seni gördüğüne çok şaşırdım ve sevindim youtube da seni takip ediyorum facebook uzerinden kabul edersen eklemek isterim ben programlarin ne oldugunu biliyorum maalesef kullanmasini bilmiyorum sen hani dedin ya 10 yildir kullaniyorum diye ben de 10 yıldir bunlarin icindeyim lise ve universiteden beri ama ogrenmeye calismaktayim sadece kendim cok zorlaniyorum ögrenmede benim kafama takilan sorular var ve cevaplarıni hala bulamadim maalesef 😔😔
@Çakma-Madara Pen tool aracını kullanırsan daha kolay olur sonra layer katmanın altında yeni layer açılan kısmında Add cector mask var ona basacaksın o arka planı silecek seçtiğin yer kalacak sonra layerın yanında siyah bir şey gelecek ona sağ tıklayıp select and mask diyeceksin karşına gelecek panelden düzenlemeyi geri yapabilirsin benim anlatımım pek olmadı youtubedan bakabilirsin Eren abi de göstermiş ama o benim dediğim gibi göstermemiş onun ki faklı ama o işlem de çok iyi sen youtubedan bak
crack tabiki de. ama kurum kuruluşların bilgisayarındaa crack dosyaları çok ciddi veri çalabilir. bu da başına iş açar. kişisel, logo tasarımı fotoğrafçılık vb büro işlerinde kullanılabilir crack ama büyük firmalarda ticari kullanılması yasak ve sakıncalıdır.
Sorun şurda bir abimiz var diyim youtube da programlarla ilgili eğitim videosu çekiyor bununla ilgili video paylaşmış işte crackli kullanan sanat hırsızlığı yapıyor bu işi yapıyorsan ücret ödemelisin bu işi yapmıyorsan da hobi olarak yapıyorsan iki oynuyorsa programla yine ücret ödemelisin diyor iste tartışma ordan çıktı
Merhaba pahalı diye bende cracli kullanıyorum ama illüstratör olmuyor maalesef photoshop oluyor o kişide de saçmalamış sanki herkes aylık veya yıllık o kadar pahalıya alabilirmis gibi konuşuyor mecbur ögrenmek için crack şart ama virüsten casus yazılmlardan endişeliyim
Windows kullanıyorum evet programlarıda crackli kullanıyorum zaten apple bilmiyordum duymadım hic onunda bir çözümü vardır herhalde youtube da bir kanal var eğitim dersleri veriyor bir video paylasmis iste crackli kullananlar kullanmasinlar programları bu işi ogrenmesinler yapmasinlar diye saydirmis ben de buna sinir oldum tabi kendisi ne oluyor da bu lafi ediyor anlamadim para verelim verelim de olmayan bir seyi nasil verelim bir de ben bu isten para kazanmiyorum etmiyorum ama ona ragmen ücret odeyecekmisim emek hirsizligi yapiyormusum
Canım şu an eğitim aşamasındaysan zaten crackli kullan, bende 2 yıl öyle kullandım işe başlayınca mecbur satın aldım üzerinden kar yaptığım için, ama senin için bir problem yok herkes yapıyor yıllardırda böyle adobe bunu denetlemiyor birşey yapmıyor göz yummuşlar tamamen sıkıntı yok yani
Peki crackli kullanmaya ne diyorsun bu hırsızlık mı oluyor bunu kullanan bir öğrenci bu programı kullanıyor ama iş yapmiyor bir gelir elde etmiyor aylık ücret ödemeli mi yine de
Crackli kullanım çok yaygın 4 bir çok firma da o şekilde kullanıyor zaten çünkü lisansı aşırı pahalı. Emek hırsızlığı olarak görülebilir ama sadece kendini geliştiriyorsan bence bir sorun yok.
Mühendisim, projelerde gerekli oluyor afiş, poster vs. açısından. CAD tabanlı programlar daha çok kullanıyor bizde ama bunlara da gerek duyuyorum bazen. Kendi çapımda hakimim programlara işlerimi halledebiliyorum. 😊
Ben kursa gitmiştim bir ara bir kaç aylık, adobe programlarını o zaman yükledik orada. Öğrenci crackli kullanabilir gelir sağlanmıyor sonuçta. İleride iş yerimde kullanacağım zaman tabii ki de lisanslı kullanırım.
Kırak değil crack crack peki crackli kullanmak hırsızlık mı oluyor aylık ücret ödenmeli mi? Mesela bu işten para kazanmayan sadece kullan kişi para ödemeli mi?
Merhaba, yaklaşık olarak 10 yılın üzerinde adobe programlarını kullanmaktayım. Başlangıçta bireysel olarak erişmek çok zor olduğu için herkes gibi bende lisansız olarak kullandım. Fakat uzun süredir profesyonel olarak kullandığım için lisanlı olarak kullanıyorum. Bireysel kullanıcılar için fiyatlar biraz yüksek. Öğrenci ve Öğretmenler için biraz daha uygun. Özellikle indirim dönemlerini yakalayabilirseniz aylık ödeme ile tüm programları uygun fiyatlara kullanabilmeniz mümkün.
Adobe Programlarını Kimler Kullanıyor? (Yukarıda belirttiğiniz programları açıklamaya çalışacağım.)
- Adobe Photoshop programını profesyonel olarak daha çok fotoğrafçılar, tasarımcılar ve dijital çizerler kullanmaktadadır. Photoshop ile neler yapılabilir derseniz eğer bunu bir video ile açıklayayım size. :)
https://www.youtube.com/embed/4_jTOh2Wcv8Eğer yularıda belirttiğim programları öğrenmek isterseniz youtube kanalıma abone olup videoları izleyebilirsiniz. :) https://www.youtube.com/erenalkis
Şu an seni gördüğüne çok şaşırdım ve sevindim youtube da seni takip ediyorum facebook uzerinden kabul edersen eklemek isterim ben programlarin ne oldugunu biliyorum maalesef kullanmasini bilmiyorum sen hani dedin ya 10 yildir kullaniyorum diye ben de 10 yıldir bunlarin icindeyim lise ve universiteden beri ama ogrenmeye calismaktayim sadece kendim cok zorlaniyorum ögrenmede benim kafama takilan sorular var ve cevaplarıni hala bulamadim maalesef 😔😔
Sorularını facebook, instagram, youtube yorumlar, veya buradan istediğin kısımdan iletebilirsin. Yanıtlamaya çalışırım.
Çok teşekkur ederim 🙏
Usta arka pilanı çok güzel bir şekilde yok edermi bu proğram. Makasla santim santim kesmek çook zoruma gidiyor
@Çakma-Madara Pen tool aracını kullanırsan daha kolay olur sonra layer katmanın altında yeni layer açılan kısmında Add cector mask var ona basacaksın o arka planı silecek seçtiğin yer kalacak sonra layerın yanında siyah bir şey gelecek ona sağ tıklayıp select and mask diyeceksin karşına gelecek panelden düzenlemeyi geri yapabilirsin benim anlatımım pek olmadı youtubedan bakabilirsin Eren abi de göstermiş ama o benim dediğim gibi göstermemiş onun ki faklı ama o işlem de çok iyi sen youtubedan bak
@Çakma-Madara Yeni yöntemlerle ilgili videolarda hazırlıyorum. Kanaldan takip edebilirsin.