İnstagram da engellenen insan, 1 hafta sonra neden önerilenlere düşer? sizce eşim bu adamla sohbet mi ediyor?

Merhaba herkese. Tamamen yabancı biri hiç ortak arkadaş vs yok. İstek atmış eşime. Gördüm, ben kabul ettim. Ertesi sabah merhaba yazmış eşimde engellemiş. Olay daha uzun ama kısa anlatayım. Sonuçta bu adam engelli ve 1 haftadır kontrol ediyorum eşimin hesabını. 2 gün önce mesajlar kısmında önerilenler de en tepeye gelmiş bu adam. 1 haftadır önerilenlere düşmeyen adam, hemde engelli, neden bir anda önerilen lere düştü Çok şaşırdım. Ben bunun engeli kaldırdım iki halla sonra geri engelledim. Nontrol ettim önerilenler den çıkmış. Tamam tesadüf tür olabilir dedim. Ertesi gün baktım adam yine önerilen ler en tepede. Bu adam engelli arkadaşlar nasıp oluyor. Binlerce kişi içinden neden bu adam yani. ******Sorum şu: eşim engeli kaldırıp sohbet edip, ben görmeyim diye geri mi engelliyor acaba?

İnstagram da engellenen insan, 1 hafta sonra neden önerilenlere düşer? sizce eşim bu adamla sohbet mi ediyor?