Bahsettim kisiyle ben ayni isyerinde calisiyordum, ben yeni baslamistim cevrem yoktu, o yillardir orada, yonetici olmus. Neyse cok guzeldim, dikkat cekiyordum. Bu kisi bana ilgisini belli etti, ben ilk basta hicbirsey hissetmedim. Sonra yavas yavas hayatima girdi, ayni orumcek ag kurar gibi. tam 1 sene pesimden kostu, her sorunumda yanimda oldu, islerimi kolaylastirdi, oglenleri vs hep beraberdik. 1 senenin sonunda ben hoslandigimi farkettim ve ona umut verdim. yani konusmasi icin firsat verdim. O da beni disarda kahveye davet etti. Bulustuk, ve tum is yerimin genelde takildigi ve gorecegi bir yerde kahve ictik haftasonu... sonraki gun elimi tuttu ve ondan sonraki gun optu. o 35 di ben 26. Bu sekilde tam 2 ay gecirdik. 2. ayin sonunda evine davet etti, gittim. evin yollarini iyice ogretti, gelirsin artik tahminim ogren dedi... ve oyle tutkuluyduki basim dondu. Surekli onu dusunur oldum. Ama 4. aya dogru, olmuyor ayrilalim dedi şok oldum. ayrilamadim. herseyi denedim ama yapamadim. Ece erkenin dedigi gibi ergen ergen davranislara basladim. sosyal medyadan aotal gonderiler, herkesten kiskanmalar, delirdim bilduginiz. bir gun evine gittim niye geldin diye kizdi ama kapidan girer gitmez yatakta buldum kendimi. yani boyle bir hal aldi. kopamadim 1 sene boyunca. en son yine yataktayken bana birak pesimi dedi, şok oldum. tamam dedim madem oyle is yerine atanan birinin adini verdim, onun ilgisi var gibi, onunla baslarim dedim. Tamam dedi. Ama ertesi gun gidip ona goz dagi vermis. boyle kurtulamiyordum da battikca bataga dusuyordum. Birgun durdurdum , seni seviyorum vs dedim. beni ittirdi. ben de onu camura ittim. yani olabilecek tum ergence seyleri yaptim.
En son kopabilmek ve kendimi de sogutabilmek icin, gittim en ust amire herseyi anlattim, amir de onu cagirdi. o gun bitirdim kafamda. Ama sonraki hafta arabayla beni takip edip ezmeye calisti. ya da korkutmak.
Bu adamin amaci neydi sizce.. yani neden butun bunlari yapti kendi de rezil oldu bende
En son kopabilmek ve kendimi de sogutabilmek icin, gittim en ust amire herseyi anlattim, amir de onu cagirdi. o gun bitirdim kafamda. Ama sonraki hafta arabayla beni takip edip ezmeye calisti. ya da korkutmak.
Bu adamin amaci neydi sizce.. yani neden butun bunlari yapti kendi de rezil oldu bende
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendini Bu kadar küçük düşürmeyi nasıl başardın
oluyor , bu hayatta pek cok sey basimiza geliyor... ama sizce bu adamin amaci neydi...
Tehdit etmek sinirlenmiş adamı açığa çıkarmışsın başına bişey gelmemiş ya ona bak sen her şey olabilirdi
tum davranislarina bakinca amaci neydi adamin
ve aynen en son asamada öldürebildirdide
Tehdit etmiş seni öyle görünüyor bu tür erkeklerde Kadınalar ne bulur hiç anlamıyorum
tamam anladim.. tehdit etti.. ama bana ne amacla yaklasti.. beni sizce kullanmak amaciyla mi yaklasti... en bastan beri... elde edince hevesi bitti ve kacmaya mi calisti.. bir oyun gibi..
bilmiyorum.. hayatima yavas yavas girdigi icin 1 sene boyunca ve birden bitti deyince hemen kopamadim... bir de beraberlikle bagladi. ilk beraber oldugum kisiydi o.
cikmaya baslasigimiz 1 ayinda asla evlenmeyi dusunmuyorum sen veya baskasi asla evlenmeyecegim dedi.. oyle de yapti.. suanda ben 34um, o 43
Öyle görünüyor bşr süre kullanmış gibi ama sende onu kullanmış oluyorsun tek taraflı fayda olmadı sonuçta sende hayatının en güzel zamanlarını geçirdin bço olmasa hala nasıl bir his bilmiyor olurdun
beni takip ermesinden korkunca ben yurt disi gorevlendirme imkani da dogmustu hemen yurtdisina ciktim. birkac sene zaten sosyal medyami kaoattim. o da kaoatti ve hic acmadi. gevenlerde actim ilk defa twitterimi, rim o da acti 2 hafta sonra... tesadufte olabilir
Olabilir ama bence ideal sevgilisin
aynen.. ask tutku itekleme rezil etme tehdit her turlu anormallik vardi...
Yani işin kötü tarafı bu insnalar kıymetini bilmiyor ama onu sen seçtin tanımalıydın
1 sene oyle guzeli oynadiki aklin durur. evine gittigimin daha ilk gunu, boyle cocuk gibi zipladigini " bane bane ü ü ü" seklinde.. bunu gorunce şok olmustum.. yani taniyamiyor insan yasamadan
İlkin olmasının kötü yanı ilkin o olmasa huyu değiştiği anda postalar hayatına devam ederdin sen tam tersi bağlamışsın
bugun aklima geldi cunku, ben onca yildan sonra bu mayis ayinda onunla ayni yerde bulunmam gerekiyor bir yonetim toplantisi nedeniyle, aklima gelince google. dan baktim adina soyadina foto cikti yeni cekilmis.. çökmüs baya.
Bence çok geç değil kendini ezdirme bir daha düşme oyuna
ben tamamen baglandim, hatta canimdan cok sever duruma geldim kisacik zamanda.. o ise sogudu.
Hala öyle misin
ondan sonra hayatima girenler oldu.. ama hicbirini sevemedim durust olayim. rezilligimi sevdim, veya 1 sene kendine baglayip gururumu kirmasini mi, hirs mi yaptim.. veya ilkim oldugu icin mi bilmiyorum ama durustce gercekten hayatimda yasamadigim duygulardi onlar, ustune gecebilecegini kimsenin de sanmiyorum.. karsilastigimda ne olur bilmiyorum...
Hayatını mahvediyorsun ama bu zamanlar geri gelmeyecek