Bu hesap arkadasimin... o da yanimda,.. Bir erkek neden bu kadar cabaya girer ve sonunda 2 hafta sonra ayrilir?

Bahsettim kisiyle ben ayni isyerinde calisiyordum, ben yeni baslamistim cevrem yoktu, o yillardir orada, yonetici olmus. Neyse cok guzeldim, dikkat cekiyordum. Bu kisi bana ilgisini belli etti, ben ilk basta hicbirsey hissetmedim. Sonra yavas yavas hayatima girdi, ayni orumcek ag kurar gibi. tam 1 sene pesimden kostu, her sorunumda yanimda oldu, islerimi kolaylastirdi, oglenleri vs hep beraberdik. 1 senenin sonunda ben hoslandigimi farkettim ve ona umut verdim. yani konusmasi icin firsat verdim. O da beni disarda kahveye davet etti. Bulustuk, ve tum is yerimin genelde takildigi ve gorecegi bir yerde kahve ictik haftasonu... sonraki gun elimi tuttu ve ondan sonraki gun optu. o 35 di ben 26. Bu sekilde tam 2 ay gecirdik. 2. ayin sonunda evine davet etti, gittim. evin yollarini iyice ogretti, gelirsin artik tahminim ogren dedi... ve oyle tutkuluyduki basim dondu. Surekli onu dusunur oldum. Ama 4. aya dogru, olmuyor ayrilalim dedi şok oldum. ayrilamadim. herseyi denedim ama yapamadim. Ece erkenin dedigi gibi ergen ergen davranislara basladim. sosyal medyadan aotal gonderiler, herkesten kiskanmalar, delirdim bilduginiz. bir gun evine gittim niye geldin diye kizdi ama kapidan girer gitmez yatakta buldum kendimi. yani boyle bir hal aldi. kopamadim 1 sene boyunca. en son yine yataktayken bana birak pesimi dedi, şok oldum. tamam dedim madem oyle is yerine atanan birinin adini verdim, onun ilgisi var gibi, onunla baslarim dedim. Tamam dedi. Ama ertesi gun gidip ona goz dagi vermis. boyle kurtulamiyordum da battikca bataga dusuyordum. Birgun durdurdum , seni seviyorum vs dedim. beni ittirdi. ben de onu camura ittim. yani olabilecek tum ergence seyleri yaptim.
En son kopabilmek ve kendimi de sogutabilmek icin, gittim en ust amire herseyi anlattim, amir de onu cagirdi. o gun bitirdim kafamda. Ama sonraki hafta arabayla beni takip edip ezmeye calisti. ya da korkutmak.
Bu adamin amaci neydi sizce.. yani neden butun bunlari yapti kendi de rezil oldu bende
Bu hesap arkadasimin... o da yanimda,.. Bir erkek neden bu kadar cabaya girer ve sonunda 2 hafta sonra ayrilir?