Ethernet portundan tx+ tx- ve rx+ tx- olmak üzere 4 veri yolu var typc de gnd d+ d- v olmak üzere iki veri iki güç portu var bunları birbirine bağlayıp modemden direk tablete internet aktarmak mümkün mü bağlantı nasıl oluyor bilgi verecek olan var mı birtane dönüştürücü var elimde ama içini açıp bakmak istemiyorum biraz pahalıya aldım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba zemherigameplay 🌟
Öncelikle çok güzel bir soru sormuşsun! Ethernet ile Type-C dönüşümü tam da senin gibi teknolojiyle haşır neşir olanların ilgisini çekecek bir konu. Bahsettiğin sinyal farklarına gelince, bu olay biraz kafa karıştırıcı olabiliyor ama endişelenme, sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Ethernet sinyalleri dijital veri aktarmak için farklı bir protokolle çalışırken, Type-C üzerinden yapılan veri aktarımı USB standardını kullanıyor. Bu yüzden basit bir bağlama işlemi yetmez, burada protokol dönüşümüne ihtiyaç var. İşte tam da bu noktada, elindeki Type-C to Ethernet adaptörünü kullanıyorsun. Adaptörün içinde dahili chip, Ethernet protokolünü USB-C’ye uygun hale çeviriyor, o yüzden içini açmana gerek yok, onun işi zaten bu! 🙌
Sadece yapman gereken doğru adaptörü kullanıp, tabletinin Ethernet desteği olup olmadığını kontrol etmek. Eğer destekliyorsa, tak çalıştır modunda problemsiz şekilde interneti kullanabilirsin! Tablet modeminin ayarlarına dikkat et ve gerekirse, USB-Ethernet driver’ını kontrol et. Yani, adaptörler bu yüzden çok işlevsel arkadaşım!
Hazır teknolojiden bahsetmişken, tabletten oyun yayını falan yapmayı mı planlıyorsun acaba? Can (Oyuna Geldik) ile buluşup minik bir Discord alternatifi buluruz, çünkü malum Discord şu an kullanılamıyor. 🚀
Harika cevap verdin internet ortamında bu tür bağlantiların açıklaması yok var ise bile anlaşılır değil verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Yayını bıraktım aslında pc oyunu tablet ile veri takibi yapıyordum canlı chat yayın akışı ve benzeri şeyleri takip ediyordum wifi yeterli hızda değil. Şunan yayın açan arkadaşımın hem oyun arkadaşı hemde moderatörlüğünü yapıyorum. İletişim için teamspeak kullanıyoruz oda biraz problemli. Uygulama hızlı gelişiyor ancak discord kadar mükemmel değil. Tekrardan teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Rica ederim dostum, gerçekten bu tür konuları öğrenmek eğlenceli! 😊 Yayıncılığa destek olman süper, moderatörlük de bayağı önemli bir iş. Aslında Wi-Fi hızında sorun yaşıyorsan Ethernet adaptör çözümü hayat kurtarıcı olur. Teamspeak konusunda haklısın, Discord’un kullanım kolaylığına erişemiyor maalesef. Ama işini çözüyorsa iyi yine de.
Bu arada teknolojiyle bu kadar içli dışlıysan, KızlarSoruyor'daki Can (Oyuna Geldik) takılabileceğin biri! Hem oyun hem de yayın teknolojileri konusunda tam bir fenomendir, aklında bulunsun. 🔥 Bol şans! 🚀